想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 lai88 於 09-3-27 20:10 發表
sorry, 我都知講得激動左....我知你唔係針對我, 只係講到一時火起....
總之我唔想認命!

lai88,

你唔洗認命的....
有不育科醫生同我講....好多唔得既case都係因為唔夠恆心.
所以只耍有恆心,一定會成功的.
(你末到age 40是嗎?)

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都希望幸運會降臨我身上....我會努力架! 我未到40, 今年6月就係35喇...

原帖由 Ruby06 於 09-3-27 20:26 發表

lai88,

你唔洗認命的....
有不育科醫生同我講....好多唔得既case都係因為唔夠恆心.
所以只耍有恆心,一定會成功的.
(你末到age 40是嗎?)

男爵府

好媽媽勳章

我覺得陳慧琳有d "得意忘形"!

大宅

原帖由 lai88 於 09-3-27 20:50 發表
我都希望幸運會降臨我身上....我會努力架! 我未到40, 今年6月就係35喇...

lai88,

原來你咁後生,咁唔洗擔心la.
一定得!!!

大宅

Ruby, 多謝你!

原帖由 Ruby06 於 09-3-27 21:00 發表

lai88,

原來你咁後生,咁唔洗擔心la.
一定得!!!

伯爵府

佢真係好好命,佢成世人都咁順風順水,
又難怪佢咁樣講野既,
我好呀Q精神既,我要好努力先得到(我而家都未有)
我得到時既快樂會比佢更大

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我可以好肯定同佢講!我唔會認命:;pppp:
我會盡力努力去做,希望得到我所想既
大家都要加油呀!

男爵府

大家唔好為左人地講咩而勞氣啦﹗激親自己無謂,不如同老公開開心心咩咩好過。

人人經歷都唔同,快有亦唔代表一定係好事。或者個天俾我地試耐D先有,係想我地完全懂得點珍惜個小朋友呢﹗我有時都會反思,萬一有左,自己會唔會係個好媽媽,懂不懂教好個小朋友﹖係咪我未夠好,所以BB未係時候黎﹖

我都試左兩年幾,仲未有。不過,我相信結果最後係點,都係上天最好安排。

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

我昨晚睇左...當時都好唔開心...佢命好..梗係咁講....我一向都唔係佢FANS..但佢好快有左BB...我心裡都祝福她...但...她一直都沒好好保護BB(她穿很高的High heel shoes)加上這番說話...覺得她不珍惜...不尊重生命....我會懷疑她是好勝有BB定係真心想有BB....而家佢令我不想看到她~
我都係喜歡柏芝....真心愛BB

禁止訪問

佢做IUI

大宅

下....你點知佢做iui架? 如果咁...佢都唔認命啦....頂! 仲好意思講果番說話....吹賬!:;pppp:

原帖由 Nique 於 09-3-27 23:33 發表
佢做IUI的 有幾叻姐 佢年紀不大 做1次就得 如果佢做幾次都唔得 就唔會咁沙塵 講野都唔理人感受

男爵府

上天做人根本就無相同的人, 命運都一樣,
所以唔好去比較, 自已嗰份盡力做,
安心就得了, 無謂自己令自己唔開心

禁止訪問

佢做IUI

大宅

原帖由 Nique 於 09-3-27 23:40 發表
點知唔講啦 不過100%係真的 之前都有人話係何永超到見到佢 唔係做TREATMENT 去果到做咩姐

我以為佢去做consultation ja...
你知la,做iui耍做好多次ga ma....咁應該在好多人見倒佢...

大宅

照你咁講, 呢單係堅野黎喎....咁佢仲咁講, 真係仲令人火都黎埋呀! 佢自己都行過呢條路啦, 應該知道得黎不易, 做乜唔好好咁保護bb, 仲咁高調著住高爭鞋丫...又跳又成.....同埋唔好再講咁多野喇...咩生仔秘訣喎, 全部都唔係真話! 唔想人地知佢做 iui ,唔該佢唔好再咁高調講自己 bb d 野喇...只會令人反感

我都要講番句呀......" 唔講好過講 "

原帖由 Nique 於 09-3-27 23:40 發表
點知唔講啦 不過100%係真的 之前都有人話係何永超到見到佢 唔係做TREATMENT 去果到做咩姐

禁止訪問

佢做IUI

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢咁講真係好唔岩

大宅

be strong & never giveup, i standby to you are everyone.

子爵府

原帖由 Nique 於 09-3-28 00:02 發表
其實佢在報紙都講得好白 佢話本來係有2粒 點知最係得番1個 好明顯係醫生同佢谷左2粒EGGS啦 由此可知 佢講野係無腦的

你又講得幾有道理

複式洋房

佢自己都係做iui啦, 仲係度講" 有就有, 冇就認命"佢係好彩先比佢中呀,日日就係度曬命, 好唔鐘意佢呀, 人地徐xx 有左到而家就生都冇佢咁高調啦, 仲有7個月, 好心佢小心d袉個bb啦, 日日就係度著高跟鞋, 佢如果小x左, 我覺得冇人會可憐佢囉, 一d做人媽媽既責任都冇

首頁

尾頁

跳至