嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我本身自己用開combi,但依家亞仔大左好似有d迫,上次去沙田行街借左車仔用,發覺maclaren真係幾好用,所以想買架比亞仔,上過YAHOO都無人放二手既,,但如果買新都要1600上,,其實你地覺得千幾袂買架士的車抵唔抵???

男爵府

畀面勳章

combi我已經有2架..太迫喇..

原帖由 chuchumom 於 09-3-27 19:24 發表

It is 3.9 kgs only,
with quick lock,
so slim and fit for 6 - 36 months
Did you know and try this model yet ?

男爵府

畀面勳章

我就係睇中quest..你就好啦買到2手,我就係想買2手,因我細仔都16個月喇..用都唔係用得好耐..所以就想買2手多,但等多一排都無人放我就可能真係會買新

原帖由 tedghost 於 09-3-27 21:43 發表
英美出,我買了架二手Maclaren XT只需$6XX,幾好用,實淨過combi,但我覺得BB有6 mths大買Quest好過,其它我就唔太建議lu

男爵府

畀面勳章

今日係沙田荷花睇左,好小款..折左都17xx

原帖由 wysze 於 09-3-27 23:44 發表
荷花Maclaren做緊特價(係2008款), 大約8折(唔駛vip卡), 你可以去睇下

男爵府

畀面勳章

但4yrs old都唔會推車啦..好似我大仔佢2yrsold開始都無坐車仔,佢又唔會要我抱,,,我就係諗如果細仔都似大仔咁17xx咪用得好小時間,所以都想買2手為主

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 00:06 發表
好多 bk mami 對 quest comments 好好架,
我估可以去到 4 years old 都無問題 !!

不過成 $ 17xx 一路都唔捨得姐

男爵府

畀面勳章

係咩...但我無AE

原帖由 bb女女 於 09-3-28 00:24 發表
現在用AE卡去MOTHERCARE有85折

男爵府

畀面勳章

好推,實正,腳位我拉長,BB隻腳唔駛吊吊下...又夠闊身,坐大D都唔會好似COMBI咁迫

原帖由 FANNYLAI 於 09-3-28 00:14 發表

男爵府

畀面勳章

我唔LIKE依個款呀我都見到呀..我睇左左一個款賣好似16XX左右..

原帖由 ●←紫→● 於 09-3-28 00:36 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2157073&extra=page%3D1

男爵府

畀面勳章

點解你會咁好人GA呢

原帖由 bb女女 於 09-3-28 00:41 發表
如果你需要PM比我,我有AE卡

男爵府

畀面勳章

咁即幾錢港元呀?

原帖由 domsdoms 於 09-3-28 01:09 發表
i got a friend to buy it from UK mothercare for me and then bring back to hk as she was on holiday... the quest model was on sale around xmas and costs only 95 pounds

男爵府

畀面勳章

你就好啦有人幫你買....1100新車仲要係QUEST好抵呀.....好衰GA講出黎等我羨慕你

男爵府

畀面勳章

點解我d朋友唔番黎既

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 01:51 發表
請問有無 link 呀 ???

我有 fd 7 月番, 買唔到甘平 .... 我都想搵人
去 look 下幾 $$ 呀 !! $ 1300 都好麻 .....
ha ha ha !!!

唔該哂你先

...

男爵府

畀面勳章

平幾百喎..梗係問下佢啦

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 01:58 發表
唉, 為左 $ 1100 - $ 1200 既 QUEST
真係肉酸 D 都要問下人啦 .....

唔 G 易唔易搵既呢 .... 佢係一個 2X 既 C 令
仔呢架咋

男爵府

畀面勳章

我唔0想買volo,因腳位無得拉長,同無得較,佢地訓得唔舒服,我想買quest就係想腳位可拉長,

原帖由 Flo0602 於 09-3-28 12:07 發表
如果你有親戚朋友有AE card, 去mothercare買maclaren真係平好多, 又多款! 我舊年12月買要$16xx, 我細妹有9折就即係$14xx, 我覺得好抵呀! 如果你既bb已經有16個月大, 可以買另一隻款而係較唔到椅背高度既 (我唔知叫 ...

男爵府

畀面勳章

係呀我知呀..volo係好平tim,我尋日見荷花有架8xx左右咋..但我都無動搖呢

原帖由 Flo0602 於 09-3-28 13:07 發表

我個女都係用緊quest, 咁功能好啲就自然貴啲, 我有朋友既bb用緊volo, 佢話因為平啲喎! 如果佢既bb要係車仔訓覺就要用頸"cool"去固定住個頭, 我覺得好麻煩同埋個bb會訓得唔多舒服囉. ...

男爵府

畀面勳章

我就係想買依款呀衰人.....仲有無貨先

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 22:48 發表
盤點既 OLD STOCK .... 2008' MOD @ $ 1479 !

唔係呢個花, 貴好多要 $ 175 ...

男爵府

畀面勳章

佢想買maclaren呀..唔係其他平個d牌子

原帖由 tedghost 於 09-3-28 23:42 發表
去千色店$150有架

男爵府

畀面勳章

沙田我昨天就無..
我明天打去mk同荃灣先.............仲有無其他有patton既車ga

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-29 00:05 發表
我估其他仲有架, mega box 就今日我係 last one ....

mk # 2628 3228

shatin # 2628 3818

tsuen wan # 2628 3268

model # 08 quest mod charcoal / orange

ref # 688222156387

$ ...

男爵府

畀面勳章

我今日都終於買左喇係荷花..同你一樣花ga,但唔同色,我買左灰橙色呢.....真係唔該曬你囉

男爵府

畀面勳章

喔..我記得你喇.....你真係她lucky呀抽中bb車..我係個日既c儀..火火呀

原帖由 dcandrl 於 09-3-30 16:21 發表
我都覺得 maclaren車好好用, 我12月參加bk媽媽攪既生日會抽到一部 quest, 最近比bb試坐, 好好推到同幾實淨, 仲好推過我本身部 aprica.

希望你可以搵到平既買. ...

首頁

尾頁

跳至