論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

我姐姐7月放大假返印尼(日惹),我check過要$4??? ,有冇媽咪可幫忙介紹平些的機票

等待驗證會員

唔該幫幫忙!

民房

有無咁貴呀 我check過priceline 都係3000到 吾洗4??? 呀?

男爵府

畀面勳章

you can check website of Airasia.com about $2xxx

等待驗證會員

thank you

複式洋房

我個印尼姐姐都係住日惹,
佢4月走喇,佢嗌我去哩間幫佢訂機票.
我頭先打去訂來回$2500全包.(hk 去 jak"包酒店,車接送" 再 jak 去 jog)

順便問埋7月,個sales話6月30走$3380
7月初(1-3)都可能係喎,但7月中一定再加.

等待驗證會員

可以給我電話嗎?

複式洋房

已PM你, 希望幫到你喇!!

原帖由 oscarlau 於 09-3-28 07:47 PM 發表
可以給我電話嗎?

複式洋房

my maid also needs to take annual leave in Jul, i just checked the online rate from pricelixx and wing xx, if departing in early jul, the cheapest airline is air malaysia, HK-surubaya-hk is HK$2130 + fuel charge (HK$878), but if departure date is on or before Jun 30, air Garuda Indonesia is HK$2260 + fuel charge (HK$284).

so, i may ask my maid to start her leave on Jun 30 for saving money.

大宅

my maid just went back to 日惹 on Feb for 3 weeks (non-peak season after CNY) cost nearly $3,500. I wondered $2XXX can do it. $3,500 included one nite hotel stayed at 耶加達, 內陸機去日惹 (約一小時)

這個是不是坐車去日惹,要多久?
"我頭先打去訂來回$2500全包.(hk 去 jak"包酒店,車接送" 再 jak 去 jog)"

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

pls pm the information to me , thks.
原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-28 11:06 發表
我頭先打去訂來回$2500全包.(hk 去 jak"包酒店,車接送" 再 jak 去 jog)

7月初(1-3)都可能係喎,但7月中一定再加. ...

大宅

原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-28 11:06 發表

can u pm me

禁止訪問

別墅

Please PM me. thanks.
原帖由 nicolekiss2u 於 09-3-30 10:31 發表
已PM你, 希望幫到你喇!!
ccee

禁止訪問

別墅

想問, 你果張是不是單程 ?
如系, 是不是工人要求要回日惹機票 ?
可以只比耶加達呵....

複式洋房

我張係來回嚟,因單程要$2570.來回到2500.
我咪買來回囉!平得70得70嘛
回程係晒咗架!
其實你睇工人本護照喺邊度嚟,你買返果度機票俾佢就得.
只係我哩個工人好幫得我手,好錫我仔.我咪送到佢返日惹
囉!好嚟好去嘛!
我之前問過cx仲平$2350一日就返到日惹.
一定係9;30am起飛到jak, 4:40pm JAK 再飛到日惹5:40pm到喇.
但我工人嫌早出門口所以唔搭CX

原帖由 apoaaa 於 09-4-2 04:25 PM 發表
想問, 你果張是不是單程 ?
如系, 是不是工人要求要回日惹機票 ?
可以只比耶加達呵....

別墅

請問係passport邊度睇倒佢係邊度黎?
Agent 話睇 contract and passport 都唔Sure,最好問工人,但係我你係炒佢,部署中!

別墅

原帖由 nicolekiss2u 於 09-4-2 18:05 發表
我張係來回嚟,因單程要$2570.來回到2500.
我咪買來回囉!平得70得70嘛
回程係晒咗架!
其實你睇工人本護照喺邊度嚟,你買返果度機票俾佢就得.
只係我哩個工人好幫得我手,好錫我仔.我咪送到佢返日惹
囉!好嚟好 ...

我個朋友都系甘說, 她的工人, 好盡力, 又盡心, 甘當系出 BONUS 比佢啦!

我FD 看過 PASSPORT , 她的 ADDRESS 真系LAMPUNG, 甘都系要比佢回去啦,

複式洋房

indonisa air ticket

can you sent the information to me,thanks!!
e-mail : [email protected]
原帖由 kam118 於 09-3-30 17:59 發表
my maid just went back to 日惹 on Feb for 3 weeks (non-peak season after CNY) cost nearly $3,500. I wondered $2XXX can do it. $3,500 included one nite hotel stayed at 耶加達, 內陸機去日惹 (約一小時)

...

首頁

尾頁

跳至