想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

hi, 我想問個問題呀, 我今晚check 紅d 有2條深紅, 今日係day 20(我係遲排卵嘅人), 咁理應今日係排卵, 要dodo 啦, 但我尋晚先同老公dodo 咗, 咁今晚仲do 唔do 好呀? 佢會唔會唔夠精蟲架? 如果唔do 咁今個月咪會miss 咗囉!!!

男爵府

不如早D訓, 明天早上來個晨操呀

原帖由 cececeliaaa 於 09-3-28 00:05 發表
hi, 我想問個問題呀, 我今晚check 紅d 有2條深紅, 今日係day 20(我係遲排卵嘅人), 咁理應今日係排卵, 要dodo 啦, 但我尋晚先同老公dodo 咗, 咁今晚仲do 唔do 好呀? 佢會唔會唔夠精蟲架? 如果唔do 咁今個月咪會miss ...

男爵府

見深粗後24-48小時先排出, 俾佢抖1晚啦, 明晚開工呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 cececeliaaa 於 09-3-28 00:05 發表
hi, 我想問個問題呀, 我今晚check 紅d 有2條深紅, 今日係day 20(我係遲排卵嘅人), 咁理應今日係排卵, 要dodo 啦, 但我尋晚先同老公dodo 咗, 咁今晚仲do 唔do 好呀? 佢會唔會唔夠精蟲架? 如果唔do 咁今個月咪會miss ...

明日大家有無休息呀 ? 有就 , 試下明早

大宅

係啦係啦,做下做操啦~

首頁

尾頁

跳至