自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

高 佬 」 份 人 唔 止 把 口 cheap , 而 且 仲 鬼 咁 鹹 濕 , 呢 啲 幾 乎 人 盡 皆 知 , 雖 然 係 咁 咋 , 但 依 然 大 把 女 自 動 黐 埋 去 , 梗 係 啦 , 因 為 「 高 佬 」 手 握 大 婆 台 一 個 大 受 歡 迎 嘅 長 壽 遊 戲 節 目 , 如 果 上 得 幾 次 佢 嘅 節 目 , 人 氣 都 會 高 啲 嘛 。 所 以 唔 好 話 俾 「 高 佬 」 , 就 算 俾 佢 身 邊 嘅 「 肥 祥 」 、 「 大 家 樂 」 佢 哋 抽 吓 水 都 冇 問 題 。

之 不 過 咁 , 「 高 佬 」 雖 然 鍾 意 博 懵 , 但 佢 都 有 自 己 嘅 態 度 , 不 時 轉 口 味 , 唔 係 話 逢 女 黐 埋 嚟 佢 就 食 㗎 。 據 幕 後 工 作 人 員 爆 料 , 「 高 佬 」 呢 期 有 鋪 專 嗒 「 落 選 靚 女 」 癮 。 佢 每 次 拉 大 隊 出 埠 外 景 , 「 短 腳 蝦 」 、 「 熊 貓 」 、 「 日 落 嫂 」 呢 啲 幾 乎 係 鐵 腳 ; 連 平 時 出 去 飲 飲 食 食 wee 、 wee 、 wet 、 wet 實 有 佢 哋 份 。
話 咁 快 , 新 一 屆 「 靚 女 大 賽 」 就 嚟 開 鑼 , 「 高 佬 」 刷 定 牙 等 食 「 新 菜 」 嘞 !
who is KO Lo?
Who are the girls?

伯爵府

獎門人
「 短 腳 蝦 」-長腳蟹
星期五是無飯主婦日

洋房

高佬我估係曾x偉 (獎門人)

大宅

how about 熊 貓 」 、 「 日 落 嫂?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

熊貓-湯x盈

大宅

咁邊個係 "日落嫂" 呀 ??

禁止訪問

大宅

原帖由 Tititiffany 於 09-3-28 17:01 發表
「 日 落 嫂 」我估係洪天明個女友周家尉

子爵府

勁呀...

首頁

尾頁

跳至