二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

bio oil本身已經好hit,周圍有得買,但係出面賣到$180得125ml,我地幫大家搵到平貨,而家只要$130就有200ml,係200ml,一年4季都可以用,老人家小朋友都無問題,用黎mix落body lotion,面霜度又得,當髮尾油,搽指甲邊,總之乾就可以用,簡直係萬用油

(emoji)使用方法:
妊娠紋: 輕輕用指尖將Bio-Oi以打圈形式按摩於患處上,每天兩次,至少持續3個月;對於孕婦,於懷孕後第13週開始,每日用Bio-Oil於腹部、胸部、下背部、臀部及大腿按摩兩次。效果因人而異。
疤痕: 輕輕用指尖將Bio-Oi以打圈形式按摩的方式塗抹到疤痕上,每天兩次,至少持續3個月;新傷口痊癒後每日只可塗抹一次;請勿將Bio-Oil用於傷口。 效果因人而異。
不均勻膚色: 應塗抹Bio-Oil於不均勻膚色的部位,每日兩次,至少3個月。本品不含防曬劑,如需使用防曬劑,請在Bio-Oil完全被吸收之後使用。 效果因人而異。
缺乏水份的肌膚: Bio-Oil應塗抹於相應的皮膚範圍,每日兩次。使用效果因人而異。

產品資訊 :
bio oil 200ml
$130
有小量現貨,其他將會列入團購
團購貨品將於約15號到貨

運費計算: (emoji)
(emoji)順豐智能櫃+$15(需於過數時一併過數)
https://goo.gl/om3LSu
(emoji)順豐站自取/工商快遞取貨付款(約$22-$28)
http://www.sf-express.com/…/d…/S.F.Network/SF_store_address/
訂購方法:
1️⃣請留comment留下訂購數量
2️⃣收到入數及訂單資料後,請於2天內入數及pm入數資料
3️⃣到貨及發貨後會通知大家。
(emoji)集合所有訂單後便會訂貨,如遇缺貨會全數退回,如番貨數量不足會以先入數先得安排。

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up