自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cathy-tse 發表於 18-6-9 23:28
我飛到連姓名都唔記得咗,淨係記得嗰啲樣

你仲高招

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

toffeechoco 發表於 18-6-10 02:39
一樣, 我冇聽過小潘總講超過兩句對白

你仲勁

寶石宮

2023年兔年勳章

qoobe 發表於 18-6-9 22:00
請問你哋睇曬未 ,好睇嗎?thx

見到弘 以為mola mola

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

睇完好耐,總結係搵戲黎拍

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

剛剛追晒,有一心同潘總既戲我一定必飛住睇,睇佢地好悶

侯爵府

牛年勳章

dasy 發表於 18-6-10 14:16
剛剛追晒,有一心同潘總既戲我一定必飛住睇,睇佢地好悶

我剛睇。。。我都是呀, 潘總同一心唔好睇 所以我飛住睇

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我都睇曬,不過不失

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

qoobe 發表於 18-6-10 21:25
...

岩呀啦,飛住睇佢二個,佢地二個勁悶所以46集好快睇晒

用戶要求終止服務

dasy 發表於 18-6-10 21:42
岩呀啦,飛住睇佢二個,佢地二個勁悶所以46集好快睇晒

我飛埋溫柔同小鮮肉

瑪瑙宮

tsung 發表於 18-6-10 21:43
我飛埋溫柔同小鮮肉

有無覺得高總好帥

瑪瑙宮

qoobe 發表於 18-6-10 21:25
...

仲有溫柔同佢男朋友既戲又飛得,又係勁悶

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

主要睇女主角,劇情真係麻麻,睇見到煩,男主角成日好被動又唔緊張,女主角成日都避,永遠唔主動,感覺好拖主做

侯爵府

牛年勳章

AXG 發表於 18-6-10 21:57
主要睇女主角,劇情真係麻麻,睇見到煩,男主角成日好被動又唔緊張,女主角成日都避,永遠唔主動,感覺好拖 ...

我諗我唔使兩個禮拜應該睇得曬,可以煲其他了 但係嘥咗男女主角呀,有點可惜,的確太拖。。。。。

用戶要求終止服務

dasy 發表於 18-6-10 21:48
有無覺得高總好帥

Ok呀,起碼好過小潘總

男爵府

女主角D戲好屎下。睇咗10集都唔知講咩,小小誤會三句話可以講清楚,搞到懶神秘,搞足7年,真係攞戲嚟做。一路睇一路覺得第二男主角臨路好可悲,愛上及同女主呢個咁無情、無思想嘅人做好朋友。

首頁

尾頁

跳至