母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果換片位置係open area (不鎖)
而餵奶的位係lock, 要抱埋bb去客戶服務處拎key
會不會改善到呢個情況呢?

大家意見呢?

水晶宮

好媽媽勳章

狗公狗毑...比我見到都一定鬧臭佢地....

原帖由 JWCBB 於 09-3-30 14:15 發表
嘩~~~ 比我見到佢地咁出黎, 真係會指住佢地黎話, 唔好當D bb房係爆房, 無錢租房就唔好做, 週街做, 成隻狗咁~
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

真係離譜

別墅

原帖由 mrschoy 於 09-3-31 19:39 發表

大家意見呢?

所以我覺得hollywood plaza 個design 好d, cos 佢係商場一邊, 唔駛行入後樓梯, 換片係open area, 餵奶就係隔離一間有lock 既房, 我亦試過去朗豪坊係鎖左既, 要打電話俾mgt 黎開門, 不過佢地都好快(within 5mins), 但間房就超細, 同埋門口位超焗, 個時覺得好麻煩, 要佢地開門, 但依家諗番總好過你入到去唔用得.....

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公園廁所咁污槽d人都唔放過~何況咁乾淨既育嬰室

別墅

同埋有關媽咪可否send 個e-mail 俾apm management, 等佢地知道個情況, 可以多加留意, 而且一般都有閉路電視, 佢地可以即刻行動 (我相信佢地都唔會鍾意自己d facility 俾人做'炮房'掛)

大宅

原帖由 mnm1019 於 09-4-1 14:30 發表
同埋有關媽咪可否send 個e-mail 俾apm management, 等佢地知道個情況, 可以多加留意, 而且一般都有閉路電視, 佢地可以即刻行動 (我相信佢地都唔會鍾意自己d facility 俾人做'炮房'掛) ...
系囖,應該甘做,如果唔系真系俾距‘食過返沉味’,見到間房仲污濁過公廁啊
你既健康就系父母ge快樂

大宅

同意

咁樣管理會好d

原帖由 mrschoy 於 09-3-31 19:39 發表

大家意見呢?

複式洋房

原帖由 JWCBB 於 09-3-30 14:15 發表
嘩~~~ 比我見到佢地咁出黎, 真係會指住佢地黎話, 唔好當D bb房係爆房, 無錢租房就唔好做, 週街做, 成隻狗咁~

haha

大宅

大家覺得如果就呢個情況
聯署一個email俾各大商場的管理層
表達呢個要求
好不好?

大宅

我都試過去apm個育嬰室,見到有個女仔係度打電話
我寧願育嬰室要羅key開門,好過比d人搞到間房污糟哂,幫bb換片片或者餵奶都覺得唔放心。

子爵府

真係要反映下先得喇~

我去開果間好多時有嘢唔ok,
c6都會主動打去同佢地講反...
等其他媽咪用時都方便d

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊