自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

老公強迫讓公婆進產房,因為公婆想親眼看「生小孩」…
如果你老公這樣要求,你會答應嗎?美國一名懷孕網友上網詢問大家,因為老公強迫她要讓老爺奶奶進產房,因為想「全程觀看」生產經過…

如果你老公這樣要求,你會答應嗎?美國一名懷孕網友上網詢問大家,因為老公強迫她要讓老爺奶奶進產房,因為想「全程觀看」生產經過…

侯爵府

2018復活節勳章

淘寶 發表於 18-6-21 17:00
如果你老公這樣要求,你會答應嗎?美國一名懷孕網友 ...

女網友在美國問答論壇上用英文詢問此事,引起許多網友留言回應,這問題也太令人驚訝了吧!完全想不透為甚麼他們有這種要求和想法,太奇怪,當然直接說不要啊,「你的身體你自己決定!不需要解釋!生孩子還以為是看電影啊?又不是馬戲團。」

許多網友在下面留言表示,孕婦在生產過程必須張開大腿至少12小時,這對許多人而言是相當隱私的事。也有網友補充說明,要尊重這個隱私,難道老公會同意裸體站在岳父母前「表演大便」嗎?可見這種要求實在不合理。另外有網友表示,產房內的空間就不大,已經塞滿了醫護人員,真的不適合那麼多人為了要「看戲」而擠在裏面。

侯爵府

2018復活節勳章

淘寶 發表於 18-6-21 17:01
女網友在美國問答論壇上用英文詢問此事,引起許多網友留言回應,這問題也太令人驚訝了吧!完全想不透為甚 ...

http://www.####.com/304444/24parent/%E5%A5%87%E8%81%9E%E5%A5%87%E4%BA%8B-%E8%80%81%E5%85%AC%E5%BC%B7%E8%BF%AB%E8%80%81%E5%A9%86%E8%A6%81%E8%AE%93%E8%80%81%E7%88%BA%E5%A5%B6%E5%A5%B6%E9%80%B2%E7%94%A2%E6%88%BF-%E8%A7%80%E7%9C%8B/

每個地方都總有呢啲婆媳事同埋仲有呢啲奇怪嘅C6

如果C6咁強逼我,我第1時間一定係離婚,咩都唔駛講

別墅

無言,初入黎以為係大陸....我只可以講生仔係等於去鬼門關一趟,99生過仔應該不至於個腦裝__ ?....

一陣大肚婆太緊張去左見閰王就真係紅事變白事.........

侯爵府

回覆樓主

離婚!

否則遲啲要睇餵人奶,試人奶。

水晶宮

有病.

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

瘋狂6299不分國籍

侯爵府

2018復活節勳章

despingu 發表於 18-6-21 17:04
瘋狂6299不分國籍

無錯,每個國籍都有,但我覺得竟然係c6強逼就太奇怪

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔係化

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

簡直痴線! 完全無可能!

公爵府

回覆樓主:

我以為只有中國人的公公婆婆比較無教養,喜歡強迫心抱做違背良心的事?原來外國人也有呀??

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

痴根!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫阿62 養隻小三, 吹大佢個肚, 等佢地3個慢慢玩到夠, 睇到飽!

jasonkot    發表於 18-6-21 19:22

男爵府

回覆樓主:

痴線

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

匪夷所思

男爵府

回覆樓主

外國唔係好興架咩,我睇電視成村人咁一齊陪生架喎!

水晶宮

Tracy221 發表於 18-6-21 17:15
外國唔係好興架咩,我睇電視成村人咁一齊陪生架喎!

我都見,佢地成家都喺度睇住個b出世。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

淘寶 發表於 18-6-21 17:01
難道老公會同意裸體站在岳父母前「表演大便」嗎?
呢個反駁得好~

不過,佢老公咁另類, 可能OK。
Childhood is journey, not a race.

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

冇可能俾啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

離婚就會

傻傻地

首頁

尾頁

跳至