自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我唔想偷聽架,亞伯勁大聲話自己中風後老婆照顧唔到佢,申請離婚,之後返大6娶左個亞嬸嚟香港照顧佢

琥珀宮

blackberry 發表於 18-6-21 17:27
我唔想偷聽架,亞伯勁大聲話自己中風後老婆照顧唔到佢,申請離婚,之後返大6娶左個亞嬸嚟香港照顧佢 :igive ...

黎左香港真係照顧佢先算啦

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我唔想偷聽架,亞伯勁大聲話自己中風後老婆照顧唔到佢,申請離婚,之後返大6娶左個亞嬸嚟香港照顧佢 :igive ...

我成日係巴士都聽到好多秘密

吾關我事架, 我無偷聽 我無偷聽 我無偷聽
重要事情要講三次
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mandy952 發表於 18-6-21 17:39
黎左香港真係照顧佢先算啦

係喎~亞伯話自己行動不便,亞嬸去做保安喎

伯爵府

回覆樓主:

咪放長雙眼睇
佢前妻好彩,呢D男人早走早著

翡翠宮

小雄維尼 發表於 18-6-21 17:41
我成日係巴士都聽到好多秘密

吾關我事架, 我無偷聽 我無偷聽 我無偷聽

真係唔怕比人蔑

公爵府

大陸人肯嫁俾一名中風的老爺子?天真,白痴!

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

取完身份證咪知囉

333s    發表於 18-6-22 12:58

翡翠宮

casscassy 發表於 18-6-21 17:43
咪放長雙眼睇
佢前妻好彩,呢D男人早走早著

佢話前妻有病,亞公養緊

水晶宮

blackberry 發表於 18-6-21 17:44
真係唔怕比人蔑

中左風好難要屋企人長期照顧,屋企亦未必適合病人住, 揾件無減前既返來, 簡直高風險, 0回報
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

翡翠宮

美之選468 發表於 18-6-21 17:45
大陸人肯嫁俾一名中風的老爺子?天真,白痴!

弊在香港大把呢亞伯

公爵府

blackberry 發表於 18-6-21 17:42
係喎~亞伯話自己行動不便,亞嬸去做保安喎

亞嬸不去做保安,難道要等中左風的阿伯養?

公爵府

個阿嬸黎咗香港後,
最怕到時係香港(納稅人)照顧您阿嬸咋。

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

翡翠宮

小雄維尼 發表於 18-6-21 17:47
中左風好難要屋企人長期照顧,屋企亦未必適合病人住, 揾件無減前既返來, 簡直高風險, 0回報
...

但我見但行得走得,仲話同新老婆返左十幾次鄉下

翡翠宮

WWT1234 發表於 18-6-21 17:51
個阿嬸黎咗香港後,
最怕到時係香港(納稅人)照顧您阿嬸咋。

亞嬸到左香港啦!咪做緊保安囉~

水晶宮

blackberry 發表於 18-6-21 17:52
但我見但行得走得,仲話同新老婆返左十幾次鄉下

可能小中風掛, 有d小中風外人未必睇到, 我老豆就係甘

翡翠宮

小雄維尼 發表於 18-6-21 17:56

可能小中風掛, 有d小中風外人未必睇到, 我老豆就係甘

咁我又唔識分,我傍聽咋

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆樓主:

少年夫·妻老來伴都唔照顧佢,臨老想娶個老婆+看護?留返D$俾老人院啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁有愛呀

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿伯中咗風行動咁不便都可以山長水又遠返大陸娶老婆,咁其實佢邊需要人照顧?

首頁

尾頁

跳至