自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我又報到!

賣吓野先, 有興趣PM我啦!
x 1 (3 gmb each)

Restaurant 隻game之前都join黎玩, 但唔係好識玩放棄左囉!

大宅

我又賣野先, 多多幫襯............... 請PM. THANKS!

3 x GMB

3 x GMB

伯爵府

原帖由 haileymama 於 09-3-31 09:47 發表
查實呢,我都有d野請求大家既
由於我間Restaurant嚴重缺乏食材,希望大家都可以開一間屬於自己既餐廳,咁我都可以受惠拎到新食材架喇

http://apps.facebook.com/restaurantcity/?pf_ref=sb ...

我分唔到身啦!返工、仔仔blog、賣野blog、msn、PS。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 wensi 於 09-3-31 12:39 發表

我分唔到身啦!返工、仔仔blog、賣野blog、msn、PS。

其實係你入過去,係咁易setup左,我地就attach到你,咁當第一次去你間餐廳,就會有一樣食材架喇

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

x3gbm有意pm我

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

如果論好玩,Pet Society 真係好百倍

既然大家唔係好明,我就簡單講下,雖然我都係知d唔知d

呢間餐廳,要不斷升級先可以加大同請多d員工
加大左,就可以招呼多d客人,請多d員工就可以輪更制,等另一批休息....

當然,仲可以賺錢買多裝飾去佈置到餐廳靚靚啦

另外,同pet一樣,可以去其他friend既餐廳,不過有一樣野唔同既就係,Pet每日都有錢收,呢個就唔係,只係頭一次先會有新食材,之後無論再去幾多次,都係得個吉

咁d食材,就可以去返自己餐廳既"Change Menu"度見到,入面有好多recipe,要有齊下面list既食材先可以學識,學識左,就可以隨時轉menu(前菜+主菜+甜品)
KN講既有人交換左野,就係呢d喇,有d你缺乏既食材,就可以去人地餐廳睇下有無得換返黎,掉轉喇,如果某d食材,係唔想比人換既,就要係menu度鎖左佢,咁人地就換唔到架喇

水晶宮

原帖由 pekkle306 於 09-3-31 12:55 發表

係咪 add 你 pet 依個 email ?
一係你 add 我丫[email protected]

原來在第一頁係搵唔到你的 email ,所以我係 add 唔到你呢~

已add..
因為一放email出黎,就每日要accept幾十個invitation架喇

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 糯米B 於 09-3-31 12:00 發表
我又報到!

賣吓野先, 有興趣PM我啦!
x 1 (2 gmb each)
x 1 (3 gmb each)

Restaurant 隻game之前都join黎玩, 但唔係好識玩放棄左囉! ...

i would like to trade this
thanks
x 1 (2 gmb each)

大宅

等我都試下先

原帖由 haileymama 於 09-3-31 13:48 發表
如果論好玩,Pet Society 真係好百倍

既然大家唔係好明,我就簡單講下,雖然我都係知d唔知d

呢間餐廳,要不斷升級先可以加大同請多d員工
加大左,就可以招呼多d客人,請多d員工就可以輪更制,等另一批休息....

當然,仲可以賺錢買 ...

子爵府

haileyma,
請問你有無cream多呀?我想要一舊呀...你同我trade可以嗎?

原帖由 haileymama 於 09-3-31 13:37 發表

其實係你入過去,係咁易setup左,我地就attach到你,咁當第一次去你間餐廳,就會有一樣食材架喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

新 join ga... 想找多 d 朋友仔.. 我都是新手來的...多 多 指教

PET: MMMM
LOGIN: Mandy
[email protected]

水晶宮

原帖由 Mui_Mui 於 09-3-31 14:01 發表
haileyma,
請問你有無cream多呀?我想要一舊呀...你同我trade可以嗎?

我都唔記得自己有乜
如果我有既,就而家開鎖比你換啦

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

Mui Mui
原來我2 邊都係得sugar咋

大宅

Pet Society 真係好百倍

原帖由 PIGPIGCAR 於 09-3-31 13:55 發表
等我都試下先

子爵府

原帖由 haileymama 於 09-3-31 14:10 發表
Mui Mui
原來我2 邊都係得sugar咋

首頁

尾頁

跳至