親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

elbk 發表於 18-7-20 20:09
請教在central world,我要帶兩孩去,唔知難搵?坐幾耐車?

係phrom phong MTR, 但落車行去, 唔多近.... 如果有兩個細路, 搭的士去啦... 我估BHT200- 應該OK...

別墅

natnat_tsang 發表於 18-7-23 14:06
係phrom phong MTR, 但落車行去, 唔多近.... 如果有兩個細路, 搭的士去啦... 我估BHT200- 應該OK...

...

收到thx

子爵府

bata 發表於 18-7-11 15:06
我岩岩去完返黎,去程用左兩個幾鐘因爲好塞車,返黎唔塞都1個鐘,野食唔算好出色,我去果日星期五,入座率 ...

我仲真係plan緊一家三口去, 所以都仲係想問多少少.....

你由邊到出發呢? 我用 google search 由 T21出發, 估計車程都只係 50分鐘內, 我冇諗過要2個幾鐘.

你有冇預約? 有既係 by fb? 用英文佢地會覆返英文嗎?? (因為 fb 個 page 都係全泰文)

你去既時間已經係收 TH1088 + 10%? 個半鐘定2個鐘?

看圖任叫? 上菜慢? 多野要拆殼所以都唔夠時間? 所以唔值每個大人近三百蚊港幣?

子爵府

seaheart88 發表於 18-7-10 16:56
Yes。。佢好似逢星期三仲有小童優惠

寫明要ID Card, 會不會是本地人先有既優惠?

瑪瑙宮

大廚勳章

olivia511 發表於 18-7-24 11:25
寫明要ID Card, 會不會是本地人先有既優惠?

我估係要證明夠唔夠55歲姐。。。你攞護照都OK啦
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

kkyu166 發表於 18-7-10 16:43
回覆 seaheart88 的帖子

Goji 有冇分大人及小童價, 謝謝

under 6 free, 小童半價

大宅

星期一食完返黎啦~ 蠔好新鮮, 蟹腳好味, 羊架/牛扒/BBQ rib/三文魚扒 好好食, 仲要好多甜品~
食品種類非常多~ 咁既價格, 超值!!!

別墅

YMCA0806 發表於 18-7-25 15:40
星期一食完返黎啦~ 蠔好新鮮, 蟹腳好味, 羊架/牛扒/BBQ rib/三文魚扒 好好食, 仲要好多甜品~
食品種類非常 ...

請問幾錢一位?

大宅

amytang916 發表於 18-7-25 21:28
請問幾錢一位?

Greetings from Goji Kitchen + Bar,

Thank you for your interest in our restaurant, please find price detail as below.

A La Carte Menu: Baht 90-990 ++
Breakfast Buffet: Baht 898++
Lunch Buffet (Mon-Sat): Baht 828++
Sunday Brunch: Baht 1,868++
Dinner Buffet (Sun-Thu): Baht 1,278++
Dinner Buffet (Fri-Sat): Baht 1,868++

** Price is subject to change without prior notice**

Should you need to make reservation, please kindly give us your name and email. Thank you.

別墅

YMCA0806 發表於 18-7-25 22:25
Greetings from Goji Kitchen + Bar,

Thank you for your interest in our restaurant, please find pr ...

thank you!

伯爵府

natnat_tsang 發表於 18-7-23 14:06

...

落車大約行幾耐?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

olivia511 發表於 18-7-24 11:23
我仲真係plan緊一家三口去, 所以都仲係想問多少少.....

你由邊到出發呢? 我用 google search 由 T21出發, ...

蟹,真係超塞車⋯個人來說一定一定無下次(emoji)
我都係asok 出發.
經FBmassage 訂位的
不用拆殼、無咩食,所以好快走得

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

fanfan0582 發表於 18-7-26 22:31
落車大約行幾耐?

好易行,約10分鐘到(emoji)

大宅

marcomama 發表於 18-7-26 22:41
好易行,約10分鐘到(emoji)

去程可行入公園有入口,快好多。9時後入口關了就要行正門!

大宅

YMCA0806 發表於 18-7-25 15:40
食品種類非常 ...
請問你意思係星期一食??因為我應該都會星期一去食,我見網上大部人都係平日食的,真係想知平日同星期六晚價錢差百幾會多左D咩食呢?

瑪瑙宮

大廚勳章

ttjoett 發表於 18-10-13 18:48
請問你意思係星期一食??因為我應該都會星期一去食,我見網上大部人都係平日食的,真係想知平日同星期六晚價錢 ...

Regarding email below, kindly inform that we are providing international food for lunch such as Thai, Chinese, Japanese sushi and sashimi, Pasta Station, Indian, Western food and live noodle. Moreover, we also provided Seafood on ice which is Tiger Prawn, Mussel and Blue Crab.

For dinner time on weekday (Sun-Thu), we add on Alaska King Crab, 2 kinds of Oyster and Roast Carving Beef or Lamb.

For Sunday brunch and dinner (Fri-Sat), the additional are 4 kinds of Oyster, Scallop, Sweet clam and Razor clam on ice, Hotate Sashimi (scallop), Lamb Rack and BBQ Grilled Seafood which have River prawn.
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

seaheart88 發表於 18-10-13 18:56
Regarding email below, kindly inform that we are providing international food for lunch such as Tha ...
收到,謝謝你

瑪瑙宮

大廚勳章

ttjoett 發表於 18-10-14 07:49
收到,謝謝你

其實我平日星期三同星期五都食過。。。平貴嘢食我覺得只係差別喺生蠔嘅款式。。三款同五款嘅分別。。海鮮方面星期五擺得比較澎湃。。刺身就多一兩款有帶子不過係收埋嘅你要問佢

熟食方面其實冇乜分別。。鵝肝羊架。。牛。。甜品巴馬火腿呢啲晚晚都有

大宅

seaheart88 發表於 18-10-14 07:51

其實我平日星期三同星期五都食過。。。平貴嘢食我覺得 ...
明白,咁都放心D,其實咁多品種都無可能食得曬,只係見佢價錢差得多有DD懷疑,我新年都會帶屋企人去試下,謝謝你!

大宅

小童係幾錢?我兩個得3同4

首頁

尾頁

跳至