想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第一次做iui, 感覺就好似第一次買六合彩, 好想中!好想中!但點會咁好彩啊!!! 雖然明知唔會咁好彩, 都好想中好想中!!!結果係失敗!!!!!六合彩唔中, 冇乜野, iui唔中, 好傷心好傷心好傷心!!! 係公司做緊野, d 眼淚不受控制地流左出來.............唔可以俾人見到, 拿到紙巾抺左佢.....心在哭............上帝!我唔要中六合彩, 俾個bb我!!!!!!!!!!!!
歲月匆匆如流水.......

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 rainbin823 於 09-4-2 00:00 發表
第一次做iui, 感覺就好似第一次買六合彩, 好想中!好想中!但點會咁好彩啊!!! 雖然明知唔會咁好彩, 都好想中好想中!!!結果係失敗!!!!!六合彩唔中, 冇乜野, iui唔中, 好傷心好傷心好傷心!!! 係公司做緊野, d 眼淚不受控 ...

rainbin823,

呢一刻你經歷o既IUI失敗之痛, 我都經歷過, 仲唔止1次, 我做左2次IUI, 可惜都係失敗收場, 但我仍然未放棄, 仍然心思思想做第3次IUI

男爵府

或睇中醫調理下, 下次一take過ok

複式洋房

醫生話停一個月先好再做, 今個月唔做得, 下個月我會再做, 希望你第三次成功!!!我第二次成功!!

原帖由 CK_鼠鼠 於 09-4-2 00:03 發表

rainbin823,

呢一刻你經歷o既IUI失敗之痛, 我都經歷過, 仲唔止1次, 我做左2次IUI, 可惜都係失敗收場, 但我仍然未放棄, 仍然心思思想做第3次IUI

複式洋房

做iui之前我睇過中e, 中e話我一d問題都冇.....我先睇西醫.......我都想知我有乜問題........
原帖由 gkk 於 09-4-2 00:06 發表
或睇中醫調理下, 下次一take過ok

伯爵府

原帖由 rainbin823 於 09-4-2 00:10 發表
醫生話停一個月先好再做, 今個月唔做得, 下個月我會再做, 希望你第三次成功!!!我第二次成功!!

第1次IUI失敗後, 決定接住做第2次時, 醫生幫我照U/S見到有水泡, 後尾抽血CHECK過無問題先可以做, 我依家排緊威院公家隊做IVF, 今年7月先聽講座, 睇怕最快都要等到出年先有得見醫生, 一切都等聽完講座先決定幾時做第3次IUI, 希望大家都快D有好消息啦~

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 rainbin823 於 09-4-2 00:00 發表
第一次做iui, 感覺就好似第一次買六合彩, 好想中!好想中!但點會咁好彩啊!!! 雖然明知唔會咁好彩, 都好想中好想中!!!結果係失敗!!!!!六合彩唔中, 冇乜野, iui唔中, 好傷心好傷心好傷心!!! 係公司做緊野, d 眼淚不受控 ...

見醫生要帶結婚証書去嗎?唔好意思我幫我嫂問

伯爵府

原帖由 WinnieJason 於 09-4-2 00:25 發表

見醫生要帶結婚証書去嗎?唔好意思我幫我嫂問

見醫生唔需要帶, 除非決定做IUI/IVF, 到時要交結婚証書副本俾醫生做紀錄

男爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 CK_鼠鼠 於 09-4-2 00:35 發表

見醫生唔需要帶, 除非決定做IUI/IVF, 到時要交結婚証書副本俾醫生做紀錄

THX~

複式洋房

原帖由 CK_鼠鼠 於 09-4-2 00:13 發表

第1次IUI失敗後, 決定接住做第2次時, 醫生幫我照U/S見到有水泡, 後尾抽血CHECK過無問題先可以做, 我依家排緊威院公家隊做IVF, 今年7月先聽講座, 睇怕最快都要等到出年先有得見醫生, 一切都等聽完講座先決定幾時做 ...

你去公家隊排ivf, 洗唔洗要介紹信or其他野架, 我都想排定先呀!~

複式洋房

放鬆d, 唔好諗咁多, 祝今次成功!

伯爵府

原帖由 ngaiconnie313 於 09-4-2 17:37 發表

你去公家隊排ivf, 洗唔洗要介紹信or其他野架, 我都想排定先呀!~

要醫生信架, 所以第2次iui衰左之後, 我就請醫生幫我寫轉介信, 睇怕到我做ivf時, 我都已經高齡喇

首頁

尾頁

跳至