自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

關楚耀認咗帶毒品去日本無都事?
之前喺日本比人拉,禁大件事我d仔女都有睇新聞,我仲話比佢哋聽任何人(包括偽人)做錯事(運毒就算喺小小)要坐監Ka,可能返唔到嚟香港Ka........所以你哋千其唔好........(下刪一萬字)
依家無事我點我d仔女講呀?

大宅

會唔會係$作怪呢?

大宅

原帖由 jui 於 09-4-2 12:51 發表
關楚耀認咗帶毒品去日本無都事?
之前喺日本比人拉,禁大件事我d仔女都有睇新聞,我仲話比佢哋聽任何人(包括偽人)做錯事(運毒就算喺小小)要坐監Ka,可能返唔到嚟香港Ka........所以你哋千其唔好........(下刪一萬字)
...

你千祈唔好試呀....你邊有人咁多人力命力財力去救你呀?!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我唔會同個仔講佢無罪,
我會話佢係日本比人監禁左差不多兩個月,
同埋唔識講日文,無人幫到佢,
另一個都未放,未知仲要坐幾耐....
點講係由我地點同個仔討論架啫,
無罪?!但都比人監禁左咁耐啦。

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

del

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我唔信囉 ~~ 有人包庇! 又或者用左啲垃塌手段, 搵果個迷幻妹妹孭哂, 如果唔係, 點解一個有得返來, 一個仲要拘留呀 ! 呢個圈就係咁黑暗架啦~~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

用咗乜嘢(嗱渣)方法, 問校長囉
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

禁止訪問

男爵府

多數做污點證人都會罰得輕d,唔知會唔會推晒係其他人度呢

男爵府

原帖由 麟媽媽 於 09-4-2 12:57 發表
我唔會同個仔講佢無罪,
我會話佢係日本比人監禁左差不多兩個月,
同埋唔識講日文,無人幫到佢,
另一個都未放,未知仲要坐幾耐....
點講係由我地點同個仔討論架啫,
無罪?!但都比人監禁左咁耐啦。 ...

Yes, he has admitted at the beginning that he has brought drugs there. If he is not guilty, he should tell the public what was found in his cigarettes and his luggage and why he was not guilty.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Giant 於 09-4-2 13:20 發表
用咗乜嘢(嗱渣)方法, 問校長囉

Yes , he may know....

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

多數做污點證人都會罰得輕d,唔知會唔會推晒係其他人度呢

大宅

原帖由 MANFUN2010 於 09-4-2 13:17 發表
我唔信囉 ~~ 有人包庇! 又或者用左啲垃塌手段, 搵果個迷幻妹妹孭哂, 如果唔係, 點解一個有得返來, 一個仲要拘留呀 ! 呢個圈就係咁黑暗架啦~~

被捕時係男身上搵到,女嘅話唔知,我都覺得係女嘅攪晒上身,橫掂唱片公司都唔幫佢,而男果個有d錢,緊係保住佢先,好過2個一齊死!"炎校長"班人都唔係好人啦,契仔唔會真係乖仔吖

禁止訪問

關楚耀大麻吸毒自首記者招待會

珍珠宮

環保接龍勳章

有錢又識得人多ma~~

等待驗證會員

道歉? 算吧啦....都仲要睇稿.....:(

大宅

一句到尾,"錢作怪"囉!:;pppp: :;pppp:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有錢真係乜都得
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

有錢... 有面(校長請日本猛人幫手), 咁就打橫行都得

反而, 依家覺得衛C慘, 無人無物無錢...
雖然D人話係衛C帶壞關生啫... 廿幾歲人自己都唔用腦諗下後果, 都抵佢死啦

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁又唔好一口咬定關呀校長事, 始終真相無人驗証到
原帖由 suilangmui 於 09-4-2 13:22 發表
一定係"啖校長"啦. 真係上樑不正下樑丕. 我會永久杯葛佢地兩個.
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至