跳至

首頁

尾頁

大宅

我報了這個playgroup, 大仔去開的
centre website (但冇update) :
http://www.cdcentre.com.hk/consult.html
問左負責人,安排唔到0804組班,有興趣一起報可能做同學仔.
價錢ok, $1,020 六堂. (亞仔以前$900六堂的 )
我囝囝上到兩歲n1就冇上了.
要form的話電郵email address 俾我. [[email protected]][email protected][/email]

我報了sunday 15:30-16:30 不過唔知有冇位俾我呢??

複式洋房

我都有興趣啊 , 我囡囡4月30日出世 , 可唔可以俾多d information 我啊 ? 但我想星期日早上上堂啊 !!Thanks !

大宅

在佐敦上堂, 近地鐵站.
Sunday 早上真係好早 : 9:25-10:25 有一堂 for 12-18months
妳可打俾佢地問 2232 0610
or 俾email address 我, 我email 資料俾妳
(因亞仔是舊生所以佢地會send資料俾我, 我同佢地唔熟的)

原帖由 anpanman626 於 09-4-2 14:17 發表
我都有興趣啊 , 我囡囡4月30日出世 , 可唔可以俾多d information 我啊 ? 但我想星期日早上上堂啊 !!Thanks !

大宅

Hi hellodirty,

Lucky that you told us the centre website is not updated as it said they accept 20 months old children and above. Would you please send me more information? Thanks.

原帖由 hellodirty 於 09-4-2 13:21 發表
我報了這個playgroup, 大仔去開的
我的blog :
http://luksfamily.blogspot.com/search?q=playgroup
別人的blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/ryan-li/article?mid=4183
centre website (但冇update) :
http://www. ...

子爵府

醒目開學勳章

HELLODIRTY,

PLS SEND ME SOME INFO!
THANKS!

大宅

thanks hellodirty, got your form~

I phone the sales got more info from them about the course, sounds interesting and fun. I apply Sat course hope they have seat to my boy la ~

大宅

they didn't call me
failed this time la

大宅

收到通知, 上今個星期日下午, 有冇同學仔亞??

大宅

我都收到通知, 星期六中午呀~

複式洋房

我都想幫仔仔報讀呀.. 煩請send d information 比我..
[email protected]
or pm me..
thanks

大宅

麻煩send埋比我吖,謝謝!
[email protected]

民房

我都有興趣,仲有個朋友都係0804 bb,仲有位嗎?請mail我: [email protected]

大宅

Can you also PM to me?
THANKS

大宅

我上緊星期日pm,下月轉報了新開的星期六pm. 唔知收唔收!!
星期日阿sir話已經有六個waiting了(email 是上星期四收到的) 舊生多數會繼續,我個囡上了三堂仲未肯坐定. 哥哥以前都要上幾堂先好d.
這個playgroup是以遊戲為主,一班八個學生, 訓練吓大小肌肉咁. 同我個仔在學校(N1)玩的差不多.

以下是我收到的email, 有興趣可call佢地: -

各位優質家長,
每次完成課堂後在分享會上透過導師們的匯報及課堂相片都明顯地得知寶寶都有不同的進步,無論在群體社交、個人感知技巧、自信心及專注力提升等等,這樣的表現都給予我們的課程設計一定的應同。
現附上6月份課堂時間表給各家長參考,如有興趣參與的寶寶請於5月25日前完成報名(填妥報名表及銀行入數紙Fax回中心方便有關同事安排上課一事或在今個星期上課將有關文件交給上課負責導師)。如未能於報名日前交回報名表的同學,便會安排成為“後補生”,敬請各位家長留意。
而某部份升班的同學(當然有舊生優先權及以先到先得的方法排隊入班)如今次課堂未能安排,中心會在一星期內退還學費。
如有任何查詢,請電2232 0610到本中心,我們的導師一定能釋心解答有關資料。

身心靈全能發展中心
www.cdcentre.com.hk

大宅

原帖由 hellodirty 於 09-5-21 12:57 發表
我上緊星期日pm,下月轉報了新開的星期六pm. 唔知收唔收!!
星期日阿sir話已經有六個waiting了(email 是上星期四收到的) 舊生多數會繼續,我個囡上了三堂仲未肯坐定. 哥哥以前都要上幾堂先好d.
這個playgroup是以遊戲為 ...

我地都會上返同一個時間 星期六A班呀~

首頁

尾頁

跳至