想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,今個月我食咗2粒排卵藥,排咗2粒,所以想知機會大唔大,有無人可以答我,thx

大宅

yi, 我今個cycle食咗1粒排卵藥,都排咗2粒,1粒22mm,1粒20mm,我都想知機會大唔大呀?

我今日係排卵後第一日,第一日高温,仲有排等......

原帖由 lamjoanne 於 09-4-2 15:04 發表
如題,今個月我食咗2粒排卵藥,排咗2粒,所以想知機會大唔大,有無人可以答我,thx

別墅

你咁勁,食一粒藥都可以排到兩粒,我之前都係得一粒

原帖由 tata0409 於 09-4-2 15:56 發表
yi, 我今個cycle食咗1粒排卵藥,都排咗2粒,1粒22mm,1粒20mm,我都想知機會大唔大呀?

我今日係排卵後第一日,第一日高温,仲有排等......

大宅

lamjoanne , tata0409,

比D信心呀!!! :loveliness: 我之前食左4個 cycle 排卵丸, 每日1粒, 第4個 cycle check 到有2粒蛋蛋, 而家 14 wks 啦!!

waowaoB ~ 7 Lbs

大宅

係呀,我似乎對排卵藥的反應暫時都ok, 上個cycle有3粒tim, 不過有粒過大(26mm),有粒就唔夠大(16mm), 所以Dr.Chan都話今個cycle好D, 我食完排卵藥連黃體期都變番正常,有14日,所以暫時唔使塞藥,少樣嘢煩...

原帖由 lamjoanne 於 09-4-2 22:21 發表
你咁勁,食一粒藥都可以排到兩粒,我之前都係得一粒

首頁

尾頁

跳至