自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

艾威同太太Lisa,今日去到沙田大會堂出席醫學座談交流會,分享過往患病經歷及保健之道。Lisa曾患有子宮瘤,冇特別接受任何手術治療,Lisa話o依家已經康復八、九成,身體狀況OK,艾威笑言:「太太係用『佛系復原法』。」Lisa補充指:「最緊要保持心情開心。」問到艾威點樣o氹老婆,艾威話主要係屋企隻狗o氹太太開心,佢哋返到屋企,狗仔都係撲向太太。

男爵府

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

象牙宮

十居其九都有子宮肌瘤. 想輕鬆渡過都有難度

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

我都有子宮纖維瘤,Size 好細的,開頭發現好驚,醫生話Size 細不用開刀,叫我定期檢查及保持心情開朗,我隔左半年再去檢查,size冇大到,而且仲細左,所有我覺得保持心情開朗都重要。

男爵府

prettymumu 發表於 18-7-23 22:45
我都有子宮纖維瘤,Size 好細的,開頭發現好驚,醫生話Size 細不用開刀,叫我定期檢查及保持心情開朗,我隔 ...
祝早日康復

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

祝福

首頁

尾頁

跳至