自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Bluestar 於 09-4-3 14:13 發表

亞sam一早唱佢架喇 :

為左$乜都肯制, 前世.....

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 arale1668 於 09-4-3 14:00 發表

佢老公唔做呢d野,佢邊有大屋住,工人使,出入有名車接送...亞仔讀名校..

我成班同事都認為佢老婆唔會唔知囉
甜甜姐喎, 呢d機會咁易有咩?
隻眼開隻眼閉又點話
只要你還認得回家的路..... (不過記得帶$$$返黎!!)

侯爵府

神棍家庭,老公出去呃女人錢,食軟飯嚟養家,陳家各人食好住好,陳太就好似當老公去返工搵錢咁,只不過份工係去陪第二個女人....... 世上有D咁無恥嘅人....唉...無話可說

子爵府

好媽媽勳章

我朋友比左今期新地我睇,內容係講佢本身係好邪門既降頭佬,教人養鬼殺人搵錢,仲教人整個降頭公仔...
我有個fd都識呢d,不過唔係害人,行正路,佢都一早就話,陳係黑降頭c,小甜甜都係比佢客死,因為小甜甜唔止咁短命

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 candybbnow 於 09-4-3 15:43 發表
我朋友比左今期新地我睇,內容係講佢本身係好邪門既降頭佬,教人養鬼殺人搵錢,仲教人整個降頭公仔...
我有個fd都識呢d,不過唔係害人,行正路,佢都一早就話,陳係黑降頭c,小甜甜都係比佢客死,因為小甜甜唔止咁短命 ...

咁仲使乜打官司...佢同亞甜甜身邊既人,法官等...落晒降頭咪得囉..

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Reximom 於 09-4-3 13:56 發表
呢個神棍真係卑鄙無恥, 下流賤格, 比佢分到一蚊遺產都真真天無眼!

agree

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 arale1668 於 09-4-3 16:03 發表

咁仲使乜打官司...佢同亞甜甜身邊既人,法官等...落晒降頭咪得囉..

= =你估話落就落...都要果個人心存歪念,d人先做到野...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

咁嘅男人
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 HappyEE 於 09-4-3 13:53 發表
龔 仁 心 反 而 認 為 戀 情 之 說 , 受 最 大 傷 害 的 正 正 是 陳 振 聰 的 家 人 , 「 我 唔 知 佢 點 樣 面 對 自 己 仔 女 … … 」 。 「 我 覺 得 對 後 輩 , ...
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

伯爵府

為左$, 可以做得幾爛都得, cheap佬!

大宅

條陳姓友個老婆真係可以唔出聲咩, 佢對仔女仲可以出黎見親友咩

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

抓爛塊面

別墅

佢老婆有乜所為,如果老公 WIN左,到時離婚咪又可以分一半身家.

禁止訪問

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

依 d 就叫天生一對!!

珍珠宮

熱血金章

原帖由 jolo 於 09-4-3 13:59 發表

咪係 ~~
係愛甜甜o既, 會好似依家咁做, 楊哂 出o黎 ??
甜甜真係 無哂面o架....
為 $$$$ , 就為 $$$$ 啦 ...
唔好用個『愛』字... 影衰哂個『愛』字呀......... :;pppp: :;pppp: :;pppp: ...

佢既愛, 點只係講出嚟, 直程係做出嚟.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 召藥師 於 09-4-3 02:13 PM 發表
依個人嘅行為真係噁心!不擇手段! 真係唔知佢屋企人點面對世人眼光同指點。

陳生覺得有錢乜都解決到嘛
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

陳x聰唔洗指意贏,神棍一名。

大宅

自己有老婆仔女,仲要偷食偷足咁多年
如果你係咁愛龔如心
早就公開,大家相宿相妻啦

男爵府

陳振聰 : 我倆的關係一直都是低調隱密,不對外公開。

都唔合邏輯 ge !
真係有戀情又保持隱密 , 即是唔想公開啦 ! 既然唔想公開又點會俾晒 d 遺產佢 ? 咪即是話俾全世界知佢地有奸情? 風水佬係佢死後對外公開''戀情 '' 咪有違低調隱密原意 ?

首頁

尾頁

跳至