跳至

首頁

尾頁

別墅

大家知ng知上次新聞話大埔邊間藥房買假貨ar??

禁止發言

大宅

where?

別墅

係mi龍豐ar??

伯爵府

咁即係係咪大埔廣場地下個間呀?

原帖由 fannybill 於 09-4-3 14:39 發表
係mi龍豐ar??

子爵府

大埔墟都有一間, 我估之前比人捉嗰間係大埔墟嗰間, 因廣場嗰間新開冇耐~~

大宅

我又好似記得系講大埔廣場個間。

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 zipzip23 於 09-4-3 21:28 發表
大埔墟都有一間, 我估之前比人捉嗰間係大埔墟嗰間, 因廣場嗰間新開冇耐~~

x豐囉~

別墅

其實大埔廣場個間好似開左一排都無乜人幫襯gum ar??係mi D 野貴呢??but 我見大埔墟嗰間又好多人幫襯...

大宅

原帖由 fannylin 於 09-4-3 21:36 發表
我又好似記得系講大埔廣場個間。

me too..

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 fannybill 於 09-4-4 00:49 發表
其實大埔廣場個間好似開左一排都無乜人幫襯gum ar??係mi D 野貴呢??but 我見大埔墟嗰間又好多人幫襯...

呢間野d伙計非常"有禮貌"架...十問狗唔應...:;pppp:
我寧願幫襯對面扶手電梯下面個兩間好過

別墅

咁衰ar!!
不過我見佢買埋D廁紙有好多都ng識未見過,but平就夠平...

大宅

好媽媽勳章

若果有得柬
我係唔會去"隆胸"買野囉

入去同佢買余x生保嬰丹
佢就一定話呢隻唔好
跟手攞盒雜o麥畀你 話呢隻點好點好 :;pppp:
我係一定唔會就範o既

又成日呃亞婆 ~~ :;pppp: :;pppp:
超賤

男爵府

係吖,X豐個間(大埔廣場樓下)我之前見佢新開張況且柔X柔順劑(保充裝)又平過對面几蚊米幫襯佢買囉,點知返黎就發現問題la!!!首先樽盖難開,好似用嘢痴住甘,我開吾到,叫老公開,平時個d一扭就開到,尼一瓶要老公用火燒一燒先得;仲有柔順劑香味好淡.又好水,甘一定做左手脚囉!!!d職員講嘢又寸到c,所以個次之后我吾會再帮襯佢地!!:;pppp:

別墅

but 冠生有時都係gum ar!!我老公上次buy幸X傷風素,佢D人又係話唔好,叫佢buy雜o麥,跟住我老公話以後都ng 幫襯...

大宅

前個排,我見呢間藥房有明治奶粉買,價錢比隔離間平左一成,我就幫朋友買左3罐,唉,唔知有無問題既呢?

大宅

其實間間都有咁case, 只要邊隻佣金多咪邊隻好囉! 我地要"企硬"我只係要我想買個隻!

btw, 我記得都係x 豐 - 大埔墟廣福道果間 (即bread shop 隔離), 因我都中咗招,好彩一行出門口即發覺叫佢地換, 佢問都唔問便即換比我. 仲有一間賣咳水賣到上news 的咳水藥房 (new way 隔離).

你地講新開果間(大埔廣場), d 人真係好有問題??? 我只係想買一bottle vit.c 糖咋! 我要的brand 無叫我要其它. 我咪話唔要! 再自己望吓, 因睇佢地個樣都無個professional, 包裝可能係點樣佢地都未知, 咁我咪同大仔企係處睇吓個藥柜囉, 跟住有一個short 咗咁係處不停咁笑, 連我亞仔都問我, 佢笑mug, 有mug 咁好笑. 無禮不得止仲short short 地, 我同亞仔即走lu.
原帖由 fannybill 於 09-4-5 00:01 發表
but 冠生有時都係gum ar!!我老公上次buy幸X傷風素,佢D人又係話唔好,叫佢buy雜o麥,跟住我老公話以後都ng 幫襯...

別墅

怪ng gi 得無人幫襯la...始早執得!!
fannylin,你o係邊間buy ar??x 豐ar??
係wor...其實漢城buy 個D 日本奶粉係mi行貨黎呢??佢really buy 得平過出面...

首頁

尾頁

跳至