自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

2018復活節勳章

想買單車俾個囡(4-1/2 years old), 大約幾錢?邊度抵? 之前享toy'r us 見到四百幾(480-499)的米妮14"單車,唔知ok嗎?

I like skiing!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 igundam 於 09-4-3 19:40 發表
想買單車俾個囡(4-1/2 years old), 大約幾錢?邊度抵? 之前享toy'r us 見到四百幾(480-499)的米妮14"單車,唔知ok嗎?

14"OK啦, 我小姐仔都係玩14", 應該可以玩到6-7歲, toy'rus叫正常價, 我去單車舖睇過要500-600呀, 仲要係膠輪咋, 不過, 最後都係去"冒險"換俾去.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 # 的文章

我約半年前在將軍o的千色店買,只需$299,你又可以留意吓吉之島,佢哋有時都會抽出一兩款做特價~~

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

小寶踩緊 DRAGON BMX 12吋, 舊年買 $350, 14吋問過老細賣約 $380. UNDER $4百.

我在大埔買.
我都有問過金魚街果兩檔, 同樣係BMX, 要 $5百.

別墅

2018復活節勳章

BoBo1021 ,冒險樂園換單車?咪要好多分?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 igundam 於 09-4-4 08:51 發表
BoBo1021 ,冒險樂園換單車?咪要好多分?

好似係15000-17000到, 唔係好記得, 你可以去問吓.

別墅

2018復活節勳章

toy'r us 買469.-, 仲有無地方平d?

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至