跳至

首頁

尾頁

洋房

大家唸住買嬰兒床, 網床定SLEEPER (安全睡床)? 我不知邊樣好, 比d意見 ah! Thanks.

大宅

其實網床係唔適宜長時間訓0架. 如果係比bb 訓, 買bb 床會好d.

洋房

I have now bought a highchair which can be flipped to a bed for newborn. Maybe wait and see what bb likes.... hehe....

原帖由 gracefulb 於 09-4-19 16:55 發表
其實網床係唔適宜長時間訓0架. 如果係比bb 訓, 買bb 床會好d.

大宅

我買左網床呀 ..

大宅

夜間安全睡床, 牌子: the first year, 在護協買的. 只用過幾次
平讓, pm, thx

大宅

好媽媽勳章

嬰兒床 is the best;
網床 =playpen is not design for long sleep
SLEEPER (安全睡床) can only use for 3 months at most.

複式洋房

回覆 1# BBofMJ 的文章

嬰兒床好d, BB仲細, 條腰仲未實淨! 況且剛剛生完, 如果用網床, 媽咪條腰都好累....到BB大d時用網床就好d....
我有張嬰兒木床出讓,90%新, 如有興趣, pm我, 有冇興趣唔緊要.....

首頁

尾頁

跳至