潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

selialee 發表於 18-8-9 23:10
sellier! What a pretty! Of course I don’t mind! Did you get her the fir ...

我和C6 一共去了5天,C6 在第二天攞到online appointment, 我就最尾的那一天攞到appointment. 去到时约11:00 am, 那个saleslady 好好人,問我想买乜嘢,我就老实不客气話要Classic colour 的28 Kelly, 乜嘢皮都ok, 但講明一定唔要橙色和白色。sales lady 立即話没有classic colour, 但可以幫我睇吓有冇其他颜色,跟著佢走咗10 分钟去check 袋,回来嘅時候就拿着一个橙盒,神神秘秘带我哋去另一間房,然后就show 这个baby 给我。嗰一刻我真係難以置信自己咁好運呀!

男爵府

hashtag影視迷勳章

Honey917 發表於 18-8-9 23:32
我和C6 一共去了5天,C6 在第二天攞到online appointment, 我就最尾的那一天攞到appointment. 去到时约11: ...

That’s great! 我同你一樣唔想再要橙同白
我冇咩袋想要。如果要,我諗係sellier kelly

子爵府

Honey917 發表於 18-8-9 22:44
樓主,唔好意思騎劫你嘅post, 我喺呢到分享我最近在巴黎買嘅L3 28 Kelly .

Wah!!! So nice lei !!
My dream bag !!!

大宅

selialee 發表於 18-8-9 23:38
That’s great! 我同你一樣唔想再要橙同白
我冇咩袋想要。如果要,我諗係sellier kelly:f ...

我幾年前喺日本买咗个25 橙色 Espom 皮Birkin, 當時饑不擇食,買咗先算。但實際上幾年嚟用嘅次數少過10 次,所以今次去巴黎前,我自己再次提醒自己,千祈咪再买橙色嘅袋。我現在最想買嘅袋都係28 Kelly, 如果買到一個灰色tone 嘅Kelly, 我就非常滿足啦!

大宅

回覆樓主

Vote for rose purple as it looks young while green is bit feel like vintage...

大宅

回覆 Honey917 的帖子

Hello Honey917, 我同你差唔多經歷, 除咗個L3 Kelly sellier 一樣外, 我又係N年前買咗個唔係好prefer嘅橙色, 係Kelly, 最初麻麻地, 後來同佢扮吓靚之後就越來越鍾意喇.
Sorry 樓主, 用咗你個post 又off topic.

大宅

colorchu 發表於 18-8-10 11:31

Hello Honey917, 我同你差唔多經歷, 除咗個L3 Kelly sellier 一樣外, 我又係N年前買 ...

Hello Colourchu, 你喺邊到買到L3 Sellier Kelly 呀?其實我最想買嘅係Etain, Etoupe 或者係M8 嘅Kelly, 但呢d 都唔到我揀!今次買到L3 Kelly 已經好好彩,希望下次有機會買到灰色tone 系列嘅Kelly 啦!

珍珠宮

回覆樓主:

我都揀唔到

大宅

Honey917 發表於 18-8-10 11:37
Hello Colourchu, 你喺邊到買到L3 Sellier Kelly 呀?其實我最想買嘅係Etain, Etoupe 或者係M8 嘅Kelly, ...

我個L3喺東京買㗎,要spending 1:1 (yen 仲要對7.3),所以你真係好lucky,喺paris遇到。其實我最想要black or blue tone K25 sellier,但SA 話25真係好少(sellier都少佢話),睇咗sellier 真身後,就即刻”i’ll get this one” 喇,不過係上身大咗D。
Etain我有B30,喺唔同光下,差別都大,有時偏啡,有時偏灰。

男爵府

回覆 selialee 的帖子

C mini 真係有d細。只能放一個電話,一個小銀包同key

大宅

而家CONSTANCE要幾多錢呀???

大宅

bingbingmama 發表於 18-8-10 14:49
而家CONSTANCE要幾多錢呀???

Mini Constance is €5300 (including tax).

禁止訪問

回覆樓主

複式洋房

如果自己用咩扣我自己都冇所謂,最緊要顏色可以襯到自己

我自己prefer rose purple :)

男爵府

colorchu 發表於 18-8-10 11:31

Hello Honey917, 我同你差唔多經歷, 除咗個L3 Kelly sellier 一樣外, 我又係N年前買 ...

唔緊要!一齊傾仲開心

男爵府

colorchu 發表於 18-8-10 12:06
我個L3喺東京買㗎,要spending 1:1 (yen 仲要對7.3),所以你真係好lucky,喺paris遇到。其實我最想要blac ...

同你一樣,如果再買袋,最想要K25或28 sellier。
我二月好好彩,喺西班牙買到K25 深藍ghw, 唔係sellier。不過一知道係K, 係25,係ghw已經唔洗睇都知道會買。我覺得係睇地方同timing啦。前一兩年冇乜C,依家好似多左好多貨。

大宅

thanks..............

大宅

selialee 發表於 18-8-10 22:14
我二月好好彩,喺西班牙買到K25 深藍ghw, 唔係sellier。 ...

你講得好啱!我今年都买到兩个Constance. 一個mini , 另外一個係24.

大宅

selialee 發表於 18-8-10 22:14
我二月好好彩,喺西班牙買到K25 深藍ghw, 唔係sellier。 ...

好好彩呀你,西班牙聽聞都難喎。
C我唔係好sure, 試過24, 喺我身上有D bulky. 但見人地D又好型。
祝你買到心頭好(emoji)

侯爵府

Honey917 發表於 18-8-9 22:44
樓主,唔好意思騎劫你嘅post, 我喺呢到分享我最近在巴黎買嘅L3 28 Kelly .

It’s so pretty, u are so lucky

首頁

尾頁

跳至