想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

原帖由 tococoa 於 09-4-4 01:38 PM 發表
一直都幾鍾意kelly, 有左bb覺佢真係好好好運, 咩都好好.. 都好鄧佢happy... 但直至今日佢係news .. 話自己有乳糖不 症, 都要自己飲奶, 覺都自己好偉大,, 就開始覺得佢什麼都得來太易..少少都唔慣... 有點點開始唔鍾 ...

Agree !

男爵府

環保接龍勳章

E個topic開得好 !

陳慧琳真係好乞人憎 ! 冇腦 ! 九唔搭八 !
:;pppp: :;pppp: :;pppp:

別墅

原帖由 蘇師奶 於 09-4-5 20:12 發表

我相信係呢到發言的姊妹唔會係因為唔抵得佢而咁講 lor,我相信大家係討厭的態度,你睇下現在黎姿,都話佢有左,但大家都沒這樣批評佢,我個人就好真心咁祝福佢 & 羨慕佢, or even 以前的張栢芝或徐子琪, 都沒有這樣的批評,好似 ...

Totally agree

男爵府

原帖由 nancy0116 於 09-4-4 23:31 發表
我見倒佢話四個月BB就識踼佢, 又話感到有掌風, 我自己就四個月什麼也感覺不到, 搞到我鬼咁担心

when i was 4 months i cannot feel anything..dont worry

男爵府

原帖由 frenchies 於 09-4-5 16:11 發表
大家咁諗會唔會因為唔抵得佢呀﹖(問心呀!)
我覺得如果真係幸福怕乜曬呀!我都想好似佢咁曬呀~~
anyway, 佢真係好幸福,祝福佢!

我都祝福佢~!, 我只係覺得, 一個有PLAN做人MUMMY既人, 會一定預左有付出, 佢果D咩要飲奶, 要"LIN"住個鼻食魚..(CABLE TV)....呢D唔係叫好慘 .唔可以覺得自己好"偉大" .. 唔著4" 高鞋, 可能對佢講已係犧牲,仲有生完有$都一定要做野, 唔會自己睇bb,唔係會悶死..... omg 好多人魚都冇得食, 又有好多人一定要返工養家,冇得自己take carebb既人都冇唔開心la..睇下黎gi, 佢好似有左2個月, 未有肚都會著鬆身cloth, 同著返件外套, take care好自己同bb.. anyways, 每個人大左肚都要祝福, 同愛護.. 我想kelly bb一定健康靚仔架!

別墅

好媽媽勳章

原帖由 tococoa 於 09-4-5 22:19 發表

我都祝福佢~!, 我只係覺得, 一個有PLAN做人MUMMY既人, 會一定預左有付出, 佢果D咩要飲奶, 要"LIN"住個鼻食魚..(CABLE TV)....呢D唔係叫好慘 .唔可以覺得自己好"偉大" .. 唔著4" 高鞋, 可能對佢講已係犧牲,仲有生 ...

Agreed !!! 所以我就係覺得佢根本就只係為生而生,真係唔係為個 BB 好,再加上成日亂講野同 d 態度, ...........
anyway, god bless her la !!

珍珠宮

環保接龍勳章

可能佢想為日後做星媽鋪路呢 !話唔定等緊的贊助商搵佢

anyway ,我都會覺得佢太高調就是了...而無x又好似好鍾意搵佢做訪問 ...計新年辦年貨..然後就係每個月都搵佢"報告"下最新"懷孕狀況"咁

等待驗證會員

希望你仲未為人母啦…如果已經做左人媽咪,仲講D咁既野,我都唔知你會教到你D仔女點呀

原帖由 ha.haa 於 09-4-5 20:39 發表
E個topic開得好 !

陳慧琳真係好乞人憎 ! 冇腦 ! 九唔搭八 !
:;pppp: :;pppp: :;pppp:

等待驗證會員

其實大家對做人媽咪都有好多固有既看法,例如著HIGHHEEL就代表唔負責任咁(真係有人咁講過),我自己就覺得做左媽媽都唔一定要改變自己既習慣,我都會照化妝,照買靚衫,照食自己鍾意既野,照有自己既事業,但咁樣唔代表我唔係一個好媽媽。可能KELLY既表達方法惹人反感,但唔代表佢做D野係錯。如果大家覺得有問題,可以唔做嗰D野囉,但唔駛係度話人呢樣唔好嗰樣唔掂,大家都快做人媽媽啦…你話係咪﹖

原帖由 tococoa 於 09-4-5 22:19 發表

我都祝福佢~!, 我只係覺得, 一個有PLAN做人MUMMY既人, 會一定預左有付出, 佢果D咩要飲奶, 要"LIN"住個鼻食魚..(CABLE TV)....呢D唔係叫好慘 .唔可以覺得自己好"偉大" .. 唔著4" 高鞋, 可能對佢講已係犧牲,仲有生 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至