想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

即係dodo完後白雪雪都唔代表有冇?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 sasatt 於 09-4-5 22:49 發表
即係dodo完後白雪雪都唔代表有冇?

係~ 只需約排卵後第10-12日開始再測就可以

子爵府

原帖由 miffymiffy 於 09-4-5 22:41 發表

排卵後 約 第10開始排卵條會出現 下線, 約第12日後會深粗, 可以 check到 bingo

如果淨係dodo計數, 唔知自己幾時排卵的話, 就加 16日數.

miffymiffy, 我3月24日做左iui, 3/25-26排左卵, 4月3日開始, 紅d有水印, 今朝綠d白雪雪, 咁即係無行? 體温keep到, 乳頭按落去好痛、眼瞓, 強谷m feel :S
thanks!

別墅

我今日第25 day, 紅d check到有淺粗, 有無機會bingo ? 幾時再check 紅d or 綠d?
我day 15時紅d check到有深粗

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 chBB 於 09-4-6 11:28 發表
我今日第25 day, 紅d check到有淺粗, 有無機會bingo ? 幾時再check 紅d or 綠d?

你 day 27可以用綠D check bingo la~

睇下明日紅D 會否再深粗~

瑪瑙宮

原帖由 chichiho 於 09-4-6 11:15 發表

miffymiffy, 我3月24日做左iui, 3/25-26排左卵, 4月3日開始, 紅d有水印, 今朝綠d白雪雪, 咁即係無行? 體温keep到, 乳頭按落去好痛、眼瞓, 強谷m feel :S
thanks!

你可以睇多1-2日

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-4-6 11:29 發表

你 day 27可以用綠D check bingo la~

睇下明日紅D 會否再深粗~

咁我check 綠d 應該幾時check ? 是否用晨尿?

唔該晒!

瑪瑙宮

原帖由 chBB 於 09-4-6 11:35 發表

咁我check 綠d 應該幾時check ? 是否用晨尿?

唔該晒!

day 27 可以用 晨尿 + 驗孕條驗 , 不過可能會係淺幼線, 約 2-3日後, 應會深粗好多

子爵府

原帖由 miffymiffy 於 09-4-6 11:31 發表

你可以睇多1-2日

thanks!!

男爵府

明天如果紅d再明顯加深即好大機會
祝bingo
原帖由 chBB 於 6-4-2009 11:28 發表

別墅

原帖由 gkk 於 09-4-6 14:30 發表
明天如果紅d再明顯加深即好大機會
祝bingo

我今天 day 26 再check 紅d, 條線仲比昨天淺, 只有少少印, 咁係唔係無機會?

瑪瑙宮

原帖由 chBB 於 09-4-7 12:07 發表

我今天 day 26 再check 紅d, 條線仲比昨天淺, 只有少少印, 咁係唔係無機會?

你 day 15 先有深粗, 最快都要 day 27 先check到bingo, 睇埋明日先啦~

男爵府

day26紅d再比昨天淺機會就微了
原帖由 chBB 於 7-4-2009 12:07 發表

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-4-5 17:22 發表

你 day 22果條仲深粗過 day 15.

你有 2個可能:

1.) 而家先係排卵;

2) 可能係 bingo.

穩鎮 d 就今日 dodo 左先, 今晚夜d 同埋明日再測過排卵條, 睇下有無變返淺;

另 明早試用驗孕條都驗下 ...

紅D變回淺線了。。。miffy, you are right,而家先係排卵;

Thank youhttp://forum.baby-kingdom.com/images/smilies/default/bb3.gif

瑪瑙宮

原帖由 cutiegirl07 於 09-4-7 17:42 發表

紅D變回淺線了。。。miffy, you are right,而家先係排卵;

Thank you

你今日day 24 ? 咁你day 22 附近有無dodo?

而家就變左大約 Day 34 可以check bingo

good luck~

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-4-7 17:49 發表

你今日day 24 ? 咁你day 22 附近有無dodo?

而家就變左大約 Day 34 可以check bingo

good luck~

I dodo on day 10/12/14/16/18/20/22.....la.......very tired.

I will dodo day 22 today ar.....

Thanks so much so much

瑪瑙宮

原帖由 cutiegirl07 於 09-4-7 23:47 發表

I dodo on day 10/12/14/16/18/20/22.....la.......very tired.

I will dodo day 22 today ar.....

Thanks so much so much

你dodo 埋 day 24 就可以休息啦

祝 bingo

別墅

No dodo yesterday  on Day 24, if I dodo tonite, ok?! 有效嗎?  
唔該

瑪瑙宮

原帖由 cutiegirl07 於 09-4-8 12:49 發表
No dodo yesterday on Day 24, if I dodo tonite, ok?! 有效嗎?  
唔該

都OK

男爵府

ok, 精子可以活3天架, 祝bingo
原帖由 cutiegirl07 於 8-4-2009 12:49 發表
No dodo yesterday  on Day 24, if I dodo tonite, ok?! 有效嗎?  
唔該

首頁

尾頁

跳至