跳至

首頁

尾頁

大宅

世界好細架....所以吳好隨便同人結怨 ....
你睇我同你就係啦....嘻嘻!!
世上邊有咁岩得咁喬呀...你話啦...

原帖由 nono913 於 10-5-18 10:45 發表
呀女個幼稚園同學年頭由富健搬左去你個座,早前樓下搞嘉年華,見到佢媽咪同我呀仔同學媽咪打招呼,原來佢地係鄰居,住係隔離架...幾岩呀,另外,我呀仔同學既細佬咁岩同呀女同一學校喎,但唔同級囉...

...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

係喎...

原帖由 yan_ma 於 10-5-18 12:03 PM 發表
世界好細架....所以吳好隨便同人結怨 ....
你睇我同你就係啦....嘻嘻!!
世上邊有咁岩得咁喬呀...你話啦...

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 nono913 於 10-5-15 12:26 發表
我地個個原裝鐵閘真係"好"到頂佢唔順啦...
除左大聲外,有時仲會自動反鎖添,想換左佢九世啦...

鐵閘會自動反鎖? 唔明? 我一入來就是此閘,從未試過呀!
好唔like個鐵閘,人在室內就咁擰上面個制,出面就開唔到, 一定要鎖匙鎖出面才開到!
你地是否咁樣?

原帖由 rtktang 於 10-5-15 14:31 發表
唔知大家發唔發覺, 多左好多曱曱??
我發現好多人儲垃圾, 仲有D人去垃圾房搶垃圾(報紙/膠樽), 跟住WEEKEND拎去巴士站架貨車度賣~

我99成日留晒d野, 我地掉左, 佢又拿番來留, 呢2年仲學人話咩環保, 聽到我就火都來, 又唔鬧得佢, 成屋垃圾,
頂))))))) 講開又好q炆呀!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

All ~~ 開左 Part 3 啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3125279&page=1&extra=page%3D1#pid42874985

男爵府

畀面勳章

原帖由 MM2005 於 10-5-18 14:13 發表

鐵閘會自動反鎖? 唔明? 我一入來就是此閘,從未試過呀!
好唔like個鐵閘,人在室內就咁擰上面個制,出面就開唔到, 一定要鎖匙鎖出面才開到!
你地是否咁樣?

我99成日留晒d野, 我地掉左, 佢又拿番來留, 呢2年仲學人話咩 ...

冷靜冷靜 . . . . . .

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

hi 早晨

首頁

尾頁

跳至