跳至

首頁

尾頁

別墅

雖然只係得番半條人命,不過都要上來讚揚一吓!!
今日個Party勁好玩呀!!!! 雖然tiana唔係樣樣嘢都有參與,但我知佢其實好開心,臨瞓前我同佢睇番相,我話點解你初初唔一齊玩呀,係咪怕醜呀??
佢話:係呀!!!
haaaaa,平時落公園玩又唔見佢咁怕醜,真係勁搞笑!!!:loveliness:

多謝搞手媽咪,下次有活動,記得叫埋我哋呀!!!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 lovetiana 於 09-4-6 00:40 發表
今日個Party勁好玩呀!!!! 雖然tiana唔係樣樣嘢都有參與,但我知佢其實好開心,臨瞓前我同佢睇番相,我話點解你初初唔一齊玩呀,係咪怕醜呀??
haaa ...

都估唔到囡囡咁大膽,我冇同佢join過gym playgroup,只係玩過parties,所以佢都好enjoy有得玩d刺激嘢. 我老公慘d,佢攰到... 因為我大肚只拍吓照咁.
仲有咁多禮物真係好開心啊,謝謝agnes媽咪和攪手們!

男爵府

Wahhhhh.................. I FORGOT ARRRR..............

Sat still remembered.. don't know why totally forgot this on Sunday after church............................................................................................. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

原帖由 ying2 於 09-4-6 09:51 發表

都估唔到囡囡咁大膽,我冇同佢join過gym playgroup,只係玩過parties,所以佢都好enjoy有得玩d刺激嘢. 我老公慘d,佢攰到... 因為我大肚只拍吓照咁.
仲有咁多禮物真係好開心啊,謝謝agnes媽咪和攪手們! ...

大宅

where & when will available, offer for how old BB??
原帖由 lovetiana 於 09-4-6 00:40 發表
haaa ...

大宅

昨日真好玩, 給個女試很多新嘢....但是今天真很疲倦, 得番半條人命!

多謝搞手媽咪,下次有活動,記得叫埋我哋呀!!!

男爵府

醒目開學勳章

Agnes都玩得好開心,頭先沖涼仲話teacher Johnny 同佢玩玩
有乜活動想玩,記得出聲,我好樂意幫手做contact 同收錢 另外,今次都好多謝Vivian幫手買小禮物同小小食 無來的B記得pm你個address比我,我會寄返啲小小gift比你地

別墅

好唔好再玩多次gym party??

原帖由 jl118 於 09-4-6 21:10 發表
Agnes都玩得好開心,頭先沖涼仲話teacher Johnny 同佢玩玩
有乜活動想玩,記得出聲,我好樂意幫手做contact 同收錢 另外,今次都好多謝Vivian幫手買小禮物同小小食 無來的B記得pm你個address比我,我 ...

別墅

It's really very funny, thanks all.

複式洋房

thanks and we really have great fun day:-P

大宅

好好玩呀, 正藍返到屋企仲有叫住哥哥...唔該晒 Ling and Vivian

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 lovetiana 於 09-4-7 12:44 發表
好唔好再玩多次gym party??

That's great idea.
我都覺得join party抵過join course
不過我5月頭要考試,不如5月中or 6月頭?

別墅

6月都好喎!
原帖由 jl118 於 09-4-9 14:24 發表

That's great idea.
我都覺得join party抵過join course
不過我5月頭要考試,不如5月中or 6月頭?

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 VIVIANSHUM 於 09-4-10 15:05 發表
其實我都覺得幾好玩,不過我個囡好鬼細膽,好多野都唔敢去嘗試,不過如果再攪我都要阿囡去玩多次!

不如6月7號兩點果場?
今次簡單啲自己帶小食,剩玩,
主題叫Happy Gathering,好嗎?
等我遲啲出post試下招人

別墅

bravo!!!
原帖由 jl118 於 09-4-15 08:18 發表

不如6月7號兩點果場?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

今次我想join呀, 預我呀 ~

原帖由 jl118 於 09-4-15 08:18 發表

不如6月7號兩點果場?

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 zoesychan 於 09-4-15 12:52 發表
今次我想join呀, 預我呀 ~

welcome
今日My gym休息,明天confirm左有場就出post招人啦

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jl118 於 09-4-15 13:17 發表

welcome
今日My gym休息,明天confirm左有場就出post招人啦

2點場比人book了...
照舊4:15啦
今日出post 招人

男爵府

醒目開學勳章

Zoe & Vivian,

因反應幾熱烈,幫你地登記左先,果日唔得自己delete 個名

大宅

相片已upload咗去BK0701媽媽會Blog喇!
大家快d去睇下~

http://hk.myblog.yahoo.com/bk0701club/article?mid=317

首頁

尾頁

跳至