美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kiehls Midnight Recovery Concentrate定 Clarins Double Serum 好?
for 30 歲用
各位sis點睇

男爵府

黑衣天使 發表於 18-8-26 23:23
Kiehls Midnight Recovery Concentrate定 Clarins Double Serum 好?
for 30 歲用
各位sis點睇

Clarins

別墅

回覆 carama 的帖子

Clarins

子爵府

for 30 歲用
各位sis點睇

我用clarins 敏感
我覺得mid night recovery好啲

大宅

回覆樓主

Clarins

複式洋房

for 30 歲用
各位sis點睇

我都覺得CLARINS好用d

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我40+,30+時成條line都係用Clarins,覺得超好用,但30+就用Double Serum,40+時用咩

大宅

stkyo 發表於 18-9-4 04:58
我40+,30+時成條line都係用Clarins,覺得超好用,但30+就用Double Serum,40+時用咩 ...

咁30+有咩好推介

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

黑衣天使 發表於 18-9-4 09:55
咁30+有咩好推介

我之前都係用Clarins multi active個條line,有精華配番,比double serum 平

伯爵府

stkyo 發表於 18-9-4 10:13
我之前都係用Clarins multi active個條line,有精華配番,比double serum 平

請問有香料或酒精嗎?

已刪除用户

象牙宮

Whitechocolate 發表於 18-9-4 12:48
請問有香料或酒精嗎?

我唔記得成份,但香料估計會有,因為都香香地

伯爵府

stkyo 發表於 18-9-4 20:07
我唔記得成份,但香料估計會有,因為都香香地
唔該晒你先!

大宅

Clarins

子爵府

double serum, 有油份可lock.住水份

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

stkyo 發表於 18-9-4 10:13

你皮膚性質是什麼?謝謝。
諗緊今個冬天是否用clarins

象牙宮

迷人pinklady 發表於 18-10-4 20:53
你皮膚性質是什麼?謝謝。
諗緊今個冬天是否用clarins

我屬於缺水份,我年紀比較大,而家日頭用緊Clarins double serum + Super restorative,double serum 算好用,不過睇唔到有咩效果,因為已經係成熟肌,後者唔係幾好,搽完覺得唔係幾吸收,我摔多兩摔好似摔緊啲擦子膠碎出嚟咁

珍珠宮

stkyo 發表於 18-10-4 21:04
我屬於缺水份,我年紀比較大,而家日頭用緊Clarins double serum + Super restorative,double serum 算好 ...

我都熟架喇。成日好乾

首頁

尾頁

跳至