自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請大家推介試過既aroma oil body massage! 最緊要信得過,同埋walk in都有位!唔該曬

子爵府

回覆樓主:

樓主的問題,上帝都無答案。

1,曼谷週街都係按摩店,都有aroma message,樓主要信得過,指的是精油的質,還是技師的質。若是前者,去精油本身的專門店,包冇撞板。若是後者,一店動輒數十技師,合我意,不一定啱你。

2,walk in一定有位,視時段。上午去,敢寫包單,一定有。晚上8,9,10點還即到即有,怕樓主不敢進。

珊瑚宮

回覆樓主

其實大部份walk in 都有位喎!嗰邊周街都係按摩店

子爵府

1010mum 發表於 18-9-2 11:57
樓主的問題,上帝都無答案。

1,曼谷週街都係按摩店,都有aroma message,樓主要信得過,指的是精油的質, ...

好的,唔該你。咁我唔問啦。

子爵府

chuiyeebird 發表於 18-9-2 13:44
其實大部份walk in 都有位喎!嗰邊周街都係按摩店

我知呀,但自己孤陃寡聞,唔知邊間有信譽又唔full

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

coeyapple 發表於 18-9-2 13:48
我知呀,但自己孤陃寡聞,唔知邊間有信譽又唔full

好難wo,香港人去開都多數full

成日都係body tune, let's relax果d

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

有信譽平靚正就唔會walk in都有位啦,講真
上次本來唸住食完飯去bar再搭夜機,點知太熱頂唔順cut行程,食完飯搵spa,全滿,得一間有得按腳

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

good_pig 發表於 18-9-2 15:41

Let’s relax 好難有 walk-in, 由其係 Siam 站嗰間,好多內地同胞去。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jellomama 發表於 18-9-2 18:44
Let’s relax 好難有 walk-in, 由其係 Siam 站嗰間,好多內地同胞去。

同埋好多人搭夜機去磨時間

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jellomama 發表於 18-9-2 18:44

就係啦...

我之前去asia herb..不過冇試過walk in...

普通泰按..都可以有WALK IN

珍珠宮

回覆樓主:

我行去surawang 建興和 sukhumwit 姐鵝食飯,沿路成條街好多按摩店, 個個坐曬喺門口等客, 我估呢啲一定可隨時walk in都得, 不過爭在你敢唔敢入啫(環境和衛生)

寶石宮

我今次會試呢間....BUY 1 GET 1

https://www.siladonspas.com/bangkok-prices

侯爵府

good_pig 發表於 18-9-2 19:14
我今次會試呢間....BUY 1 GET 1

https://www.siladonspas.com/bangkok-prices

你幾時去?

可以事後報告下嗎?

寶石宮

HongV 發表於 18-9-2 19:41
你幾時去?

可以事後報告下嗎?

中秋先去丫...

睇住人地D LINK先
http://funjobtrip.com/blog/post/290839468-%E3%80%90%E6%9B%BC%E8%B0%B7spa%E6%8C%89%E6%91%A9%E3%80%91siladon-spa%28%E8%BF%91bts--sala-daeng%2C%E9%99%84%E8%B7%AF

禁止訪問

侯爵府

good_pig 發表於 18-9-2 19:46
中秋先去丫...

睇住人地D LINK先

我無咁快可以飛,中秋後再問你

寶石宮

HongV 發表於 18-9-2 20:06
我無咁快可以飛,中秋後再問你

子爵府

good_pig 發表於 18-9-2 15:41

所以想睇下邊間唔popular又有quality

子爵府

jarjane 發表於 18-9-2 19:14
我行去surawang 建興和 sukhumwit 姐鵝食飯,沿路成條街好多按摩店, 個個坐曬喺門口等客, 我估呢啲一定可 ...

我見到好多都著得好sexy咁

首頁

尾頁

跳至