跳至

首頁

尾頁

男爵府

del

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我bb也是早產的(34 weeks)....so far okay.......

複式洋房

My daugher also pre-mature 36 wks..from the government clinic, developmental milestone - Okay i.e. up to 12 mths..but the weight a bit lower..but still within normal range.

子爵府

我bb也是早產的, 36w3d出世, 當時只有2.71kg, 經過多月的努力, 已由細碼b變咗做中大碼啦! 其他發展都算ok!

大宅

我bb 都係呀....35 weeks 5 day......佢樣樣都ok 呀...只不過係唔識行姐.....

大宅

我36w5d生世重2.81kg一直到係25條線上!

大宅

好媽媽勳章

我bb 係 36w4d 出世既, 出世時得2.37kg, 而家11.5mth, 有21-2lbs 左右, 係身高差dd

發展方面, 仲係bb話緊, only 識 mama, baba, 開始學講 ball ball; only 識得 byebye 手勢咋

男爵府

原帖由 dreambutterfly 於 09-4-7 23:36 發表
我bb是早產的,4月出生,快要1歲。想知道各位的寶貝發展如何?

別墅

原帖由 dreambutterfly 於 09-4-7 23:36 發表
我bb是早產的,4月出生,快要1歲。想知道各位的寶貝發展如何?

My baby is deliever 34wk5days (2.76kg), so far health is ok, now about (2.76kgX3). born at 22 Apr 08.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我bb 34w出世, 當時只有2.2kg, E+已由細碼b變咗做中大碼 除了試過尿道炎後CHECK到有D尿到流,其它暫時OK

首頁

尾頁

跳至