派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請問佢地份量足夠嗎, 我如果想訂35人套餐(15個小朋友+3X 個大人, total 大約50人左右)+3-4款其他野食 + CAKE 夠食嗎? (Lunch time party)

唔該比D 意見我啦...thanks

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

以下係我個人意見, 希望可以幫到你~

我建議唔好叫set, 因為有飯同意粉, 其實大人同小朋友開生日會都唔太鍾意吃飯同意粉, 咁樣會晒左好多食物, 同埋set入面實有d野唔好食, 不如你計下散叫budget 啦~ 唔會多好多$$, 因為你又有蛋糕 , 又可以買d薯片小食~ 驚唔飽叫多兩個大pizza囉...

純粹個人意見, 因為我都係叫左set, 不過飯同意粉都冇咩人食, 剩返好多,有個香芒船都冇咩人吼, 所以我覺得散叫好d~

大宅

Thanks you very much.

咁我多數會係新生餐廳, 因為佢好似平d ...聽人講都ok.

原帖由 imkaren 於 09-4-29 16:43 發表
以下係我個人意見, 希望可以幫到你~

我建議唔好叫set, 因為有飯同意粉, 其實大人同小朋友開生日會都唔太鍾意吃飯同意粉, 咁樣會晒左好多食物, 同埋set入面實有d野唔好食, 不如你計下散叫budget 啦~ 唔會多好多$$, ...

複式洋房

Hi, 你好, 我星期六開完party, 都係order五餅二魚到會for dinner, 我地有4x個大人, 20個小朋友左右 (total around 6X 人), 我無叫set, 散叫左17盆食物, 其中有2盆飯1盆意粉3盆甜品, 但結果好多人都食唔飽....!
另我覺得五餅二魚d食物麻麻地, 好淡無乜味道, 賣相唔吸引, 不過甜品就OK.

原帖由 smilebaboo 於 09-4-8 17:51 發表
想請問佢地份量足夠嗎, 我如果想訂35人套餐(15個小朋友+3X 個大人, total 大約50人左右)+3-4款其他野食 + CAKE 夠食嗎? (Lunch time party)

唔該比D 意見我啦...thanks ...

大宅

Can I have the web-site or tel no. of 5餅2魚 and 新生餐廳

複式洋房

我祇order過五餅二魚, 所以凈係得佢D資料, 希望幫到你!!

電話: 2664 4120
http://www.cateringef.org

原帖由 amychangsy 於 09-5-13 19:13 發表
Can I have the web-site or tel no. of 5餅2魚 and 新生餐廳

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至