跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

我想試下比bb食芝士,請問應該買邊隻好呢?又係邊度買到呢?

別墅

原帖由 colettecyk 於 09-4-9 16:08 發表
我想試下比bb食芝士,請問應該買邊隻好呢?又係邊度買到呢?

我朋友介紹佐一隻叫qbb既bb芝士比我(一支支, 好方便), 我係citysuper買, hk$52有15支, 每支15g, 我每次比半支bb食!

複式洋房

I bought the QBB cheese at city xx too. but is is $23 for 4 small blocks.
Angela - Mummy's Angel

別墅

好媽媽勳章

Thanks!

大宅

我今日去左citysuper視察現場 , 的確係有一隻叫QBB牌子既芝屎, 仲有好多款添, 係有一支支, 另外又有一粒粒(hellokitty獨立包裝), 另外又有公仔款的, 所以呢個牌子應該係for小朋友, 但我睇過佢既鹽成份, 同普通果d一樣咁高, 只係包裝cutie D囉.

洋房

回覆 # 的文章

同一牌子QBB
一件件果d係可以放入粥仔令它溶
而一條條的是就甘放入口食的

別墅

咁細就可以食芝士?

複式洋房

wats QBB stand 4?
i bought it but my husband dont let me feed her coz she said it didnt mention about baby cheese

男爵府

好媽媽勳章

hi, Candy,

QBB牌子既芝士,係有好多款呀, 係有一支支, 另外又有一粒粒(hellokitty獨立包裝), 另外又有公仔款的,, 但我睇過佢既鹽成份, 同普通果d一樣咁高, 只係包裝cutie D囉. 妳睇吓我個blog度都有介紹過芝士, 我就買咗雪印片裝芝士比文廸食

首頁

尾頁

跳至