跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

陪月勳章

我在bb12個月先搵.其實都遲左.最好在bb5個月開始.我買左GC.不過現在BB成日行黎行去.專注力唔夠.好難搞. 之前聽左KNDERU 講座. 不過佢地D教材好貴.最貴要成6萬.

大宅

我都煩緊買廸士尼定english time好......有冇mami買咗可以分享吓

我給妳的心愛
是無所不在
凡事百般寵愛
用我未來換妳未來

禁止訪問

禁止訪問

別墅

your baby can read

Your Baby Can Read! 5-DVD, 5-Book and Double-Sided Word Cards

Included in this package are the [url=]Your Baby Can Read! DVD series[/url], the Your Baby Can Read! book set, the Your Baby Can Read! Lift-the-Flap Word Cards as well as our NEW Double-Sided Word Cards. Save more when you purchase our products together!
5-DVDs
5-Books Sets 1 and 2: Your Baby Can Read! Double-Sided Word Cards

99% new, now sold $980

It only open the package, if interest, please PM me!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實自己同佢講多D就得架啦.....不過有時都要買下D教材黎輔助下既....我就買左一D FLASH CARD咁囉...不過都好少用....平日出街,屋企同佢多D用英語溝通or 話比佢知呢樣野既英文係叫咩咁咋....所以我都無諗過要買d咩教材比佢...

禁止訪問

大宅

我個女5個月時開始用english time, 佢由小至今都好鍾意, 日日都要我地play比佢, 好excited. 而家17個月, 識得好幾個英文字, 雖然我有教佢, 但我覺得佢發音好準同鍾意英文同套教材有關.

別墅

幾萬蚊一套我覺得唔係好值, 我只係買d board book同佢一齊睇, 指住教佢讀, 我個女未講野好叻, 不過都識得幾十個常用既英文名詞, 我覺得都ok, 我唔係諗住考名校, 所以唔使操佢

男爵府

我係細仔只識聽英文指示, 可能由於5個月已用English Time, 加上工人姐姐以英語同佢溝通

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

bb出世就己經同他講英文, 而家他只識聽英文...連識講的字都得英文...

由細至大only 睇YBCR

即使日間係婆婆揍講廣東話, 他都好似唔多識咁...而家反而要報中文PG被他學中文

大宅

小心以看電視教bb 的幼兒教材, 以免得不償失!

幼兒教材無助變叻 迪士尼允退款
(明報)2009年10月26日 星期一 05:10

http://hk.news.yahoo.com/article/091025/4/eusq.html

民房

回覆 1# linushui 的文章

文章內的迪士尼不是迪士尼美語世畀!

民房

原帖由 littleangel2008 於 09-4-11 01:26 發表
我都煩緊買廸士尼定english time好......有冇mami買咗可以分享吓

你買了未? 我囝囝現在懂了很多很多了,還會數數1-100,我們在家大多數用廣東話,我用迪士尼!

ET比較大仔用及父母本身用英文較好,但太單向!

首頁

尾頁

跳至