自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有位朋友,我地經常會一齊。佢有個壞習慣,就係好老馮人地幫佢湊仔。一齊出街,佢一個人行前面㩒電話,我拖住自己果兩個,我老公就拖佢果個。
有一次佢喺我屋企玩,佢仔無啦啦打關斗,隻腳踢中我仔塊面,佢同工人第一時間係大笑,覺得自己個仔好搞笑,不過我都淨係講左句小心啲呀。
最唔開心嘅一次係我仔生日,佢同我講唔想出去買禮物,叫我自己揀左問佢攞返錢...我覺得真係好無誠意...
不過我地實在太多共同朋友,所以好多時會碰面

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

冇必要咁friend

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

疏遠佢...咁變左HI 同BYE

大宅

熱血勳章

AppleDeeDee 發表於 18-10-3 12:11
有位朋友,我地經常會一齊。佢有個壞習慣,就係好老馮人地幫佢湊仔。一齊出街,佢一個人行前面㩒電話,我拖 ...

根本冇當你係好朋友算把啦小D見面

wcpcelia    發表於 18-10-3 15:03

瑪瑙宮

踫面避唔到就算, 平日唔使見咁多/唔使見.

水晶宮

回覆樓主

呢d唔使再來往啦,仲費事令自己小朋友有樣學樣!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-10-3 12:30
疏遠佢...咁變左HI 同BYE

同感

伯爵府

有位朋友,我地經常會一齊。佢有個壞習慣,就係好老馮人地幫佢湊仔。一齊出街,佢一個人行前面㩒電話,我拖 ...

唔太明點解出街會咁,你同老公一人拖一個未得,佢個仔我會叫佢個仔拖番自己阿媽,你講就得亦唔需要唔好意思,我一向唔鍾意小朋友自己果d無辦法但已經好大個,朋友果d細既出街我講明唔幫手睇亦唔識,唔想同我出街無問題嫁或者大家都唔好帶小朋友出黎羅

大宅

唔係嘛...咁都得.呢d朋友要唔要都算!少接觸為妙

大宅

身邊都有呢d朋友,以為自己小朋友好得意,全世界都會覺得佢小朋友做壞事都好可愛

疏遠罷啦,無家教

伯爵府

行動表達你既不滿。。。少見面,一齊都唔好太幫佢手

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有一班共同朋友避唔到,只會成班見,絕唔會經常單獨見,一班時,簡單直接叫佢小朋友跟番媽咪,冇問題

珍珠宮

15週年勳章

不用說, 家下開始少見面,
無謂令自己唔開心

大宅

盡量閃

子爵府

吾想出去?封利是算啦!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

既然有共同朋友 大圍聚會先見

首頁

尾頁

跳至