跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

hi我係robin-him第一胎是1504,第二胎是0511好煩,,因c6失業6個月特然有了好怕,,我因金融風暴生意失敗,,,工人請了兩個月不可炒

大宅

我第1個b就0604,第2個b就0911,不過有呢個b就辛苦好多

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

仔仔係0702, 呢個就0911

男爵府

Same with D_May, My first girl was 0604, this time baby boy is 0911.

複式洋房

Hi,

我第1個b就0609,第2個b就0911.

原帖由 LittleEvelyn 於 09-5-31 20:14 發表
Same with D_May, My first girl was 0604, this time baby boy is 0911.

複式洋房

Hi,

我第1個bb就0610,第2個就0911.

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原來我係相隔最遠既一胎,我大仔04年3月,而家5歲,佢好識性,照顧我同個細佬,我今次生多個,都係佢話悶我先生。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你真係錫大仔喇,話晒你生個"四百萬"嘅"伴"俾佢喎!
原帖由 selina1109 於 09-6-9 16:56 發表
原來我係相隔最遠既一胎,我大仔04年3月,而家5歲,佢好識性,照顧我同個細佬,我今次生多個,都係佢話悶我先生。

大宅

唔係呀,我遠D呀,我大女下星期足6歲啦,我老公話我論鬼盡,鑊鑊都要戴口罩,陀大女時四圍沙士,而家又有豬流感

原帖由 selina1109 於 09-6-9 16:56 發表

大宅

我同你一模一樣呀 ! 我大仔今個月也足6歲啦 ! 唔只我老公, 所有人都話我有親都咁大件事喎 ? 唔通今次又要帶口罩生仔嗎 ???

原帖由 jwmae 於 09-6-14 14:45 發表
唔係呀,我遠D呀,我大女下星期足6歲啦,我老公話我論鬼盡,鑊鑊都要戴口罩,陀大女時四圍沙士,而家又有豬流感

別墅

HI,
我同你一樣, 第一胎係0801 開刀既, 而家第二胎係0911 , 根據我的醫生講可以順產嫁..

原帖由 room2102 於 09-5-15 23:17 發表
我第一胎係0801 開刀既, 而家第二胎係0911 唔知可唔可以順產呢

複式洋房

我個大仔就3歲啦,下一胎11月5日又係仔,兩兄弟有個伴啦

大宅

又會咁啱o既,我哋真係好彩啦,哈哈哈 希望我哋都同上次一樣平平安安生個健康BB

原帖由 adad 於 09-6-22 21:08 發表
我同你一模一樣呀 ! 我大仔今個月也足6歲啦 ! 唔只我老公, 所有人都話我有親都咁大件事喎 ? 唔通今次又要帶口罩生仔嗎 ???

男爵府

第二胎媽咪 are shy to talk here!

男爵府

我想報告一下...我上一胎都已經有肚紋, 不過係肚臍下邊, 前兩日剛發現一條好細既響肚臍上邊少少... 宣佈失守...
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

男爵府

我今胎好努力搽肚紋膏,上一胎只係搽左1/4樽肚紋膏!

上一胎跎b時係冬天,那隻可可味肚紋膏(parmler)好難推開,所以懶得搽,今胎夏天跎,仲用緊上一胎樽肚紋膏,不過今次好容易推!

saltato, 不要宣佈失守住,希望在明天呀!

but 你認為我有無可能搽肚紋膏搽道連上一胎d肚紋都唔見呢?

原帖由 saltato 於 09-7-2 16:10 發表
我想報告一下...我上一胎都已經有肚紋, 不過係肚臍下邊, 前兩日剛發現一條好細既響肚臍上邊少少... 宣佈失守...

大宅

大家好, 原來有咁多第二胎媽咪, 真開心 ^^

我大B就0802,第2個B就0911, 希望佢地有個伴哩...

大宅

我上一胎好努力去搽肚紋膏, 但都係失守, 所以今胎我都懶得搽了

男爵府

原帖由 welcome 於 09-7-2 22:01 發表
你認為我有無可能搽肚紋膏搽道連上一胎d肚紋都唔見

哈哈, 我都想!! 不過應該唔會啦, 我問過我個做美容既表妹, 佢響model bxxxxx 做sales架, 我想知微針可唔可以去肚紋, 佢老實答我根本無野可以去到架!

其實我都只係希望唔好再多d...
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

首頁
12345...6

尾頁

跳至