夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果佢哋唔係相識多年的朋友或同事, 只係出去玩時認識, 你哋接受到嗎? 唔知係咪我嘅問題, 我想尋求大家意見, 如果佢哋會單獨見面, 你哋覺得有問題嗎? 真的可以只係普通朋友咁簡單?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 christy_chi 於 09-4-14 12:43 發表
如果佢哋唔係相識多年的朋友或同事, 只係出去玩時認識, 你哋接受到嗎? 唔知係咪我嘅問題, 我想尋求大家意見, 如果佢哋會單獨見面, 你哋覺得有問題嗎? 真的可以只係普通朋友咁簡單? ...

咁就超越我嘅社交標準嘞
出去玩識到再單獨約會
基本上係識女仔嘅起步嚟喎
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

大宅

原帖由 premum2006 於 09-4-14 13:00 發表

咁就超越我嘅社交標準嘞
出去玩識到再單獨約會
基本上係識女仔嘅起步嚟喎
agree!!
識異性我唔覺得係問題, 多個朋友姐, 但單獨見面我真係接受唔到, 就算係相識多年既朋友都係咁話

大宅

我都覺得單獨約會有d過火囉....

複式洋房

唔知各位老公們嘅意見如何呢? 即係就算係個女嘅約佢都一樣有問題?

子爵府

原帖由 christy_chi 於 09-4-14 12:43 發表
如果佢哋唔係相識多年的朋友或同事, 只係出去玩時認識, 你哋接受到嗎? 唔知係咪我嘅問題, 我想尋求大家意見, 如果佢哋會單獨見面, 你哋覺得有問題嗎? 真的可以只係普通朋友咁簡單? ...

我就接受唔到囉...我成日覺得嗰D地方識既女仔好CHEAP 架...講真嗰D地方識...一識就話約人單獨見面, 妳話無居心我就唔信囉

複式洋房

咁你又會唔會單獨和異性約會,而你老公又唔介意呢?

在我而言,我是一定不能接受老公和異性的單獨約會,因我是一個醋意非常強的人.

另方面,我不能接受老公出去吃喝玩樂,而我要在家揍女的生活,我一定反面.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 asd1234 於 09-4-14 18:04 發表
咁你又會唔會單獨和異性約會,而你老公又唔介意呢?

在我而言,我是一定不能接受老公和異性的單獨約會,因我是一個醋意非常強的人.

另方面,我不能接受老公出去吃喝玩樂,而我要在家揍女的生活,我一定反面. ...

無錯~~~

我都好唔鍾意我老公出去同人飲野傾計而我就係屋企拖地洗衫做工人~~~~

如果佢仲要係同女仔單獨約會~~~仲要係出去玩時識o既~~~

我都會同佢反面

翡翠宮

絕對一定非常介意囉!!!

我自認係一個超級大醋程,佢自己出去玩唔帶埋我去,我已經唔多高興,仲要去飲酒,除非佢嫌命長,否則佢一定唔會咁做;係呢d娛樂場所識女仔,已經係死罪;仲要單獨約會,更加係自找麻煩~~~

侯爵府

原帖由 christy_chi 於 09-4-14 14:50 發表
唔知各位老公們嘅意見如何呢? 即係就算係個女嘅約佢都一樣有問題?

而家唔係"謀殺"定"誤殺"
約就要出嘅咩
人哋就管唔到
但做咗你老公就應該有D顧忌
都要顧吓老婆感受呱
掉番轉又得唔得?
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

男爵府

一定唔得, 根本冇可能咁做,

珊瑚宮

畀面勳章

原帖由 小天使Angel 於 09-4-14 13:04 發表
agree!!
識異性我唔覺得係問題, 多個朋友姐, 但單獨見面我真係接受唔到, 就算係相識多年既朋友都係咁話

100% Agree !
我就有類似經驗 ... 我係嘈到拆天 ! 一係同我一齊去, 如果唔係邊度都無得去 !
我仲要發晒警告比佢班豬朋狗友,如果比我發現有乜唔妥當,第一個有事一定係條女同埋間 bar .. 因為我曾經係 bar 度發爛渣爆樽, 所以佢地好怕我落去. (因為佢地其中一個係有股份係間 bar)

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

勁係有問題啦,單獨約會和...
問下佢想點...

禁止訪問

伯爵府

我唔介意佢有異性朋友,不過就好介意佢地單獨約會。

翡翠宮

5可以架我老公個陣時話過我好同人單獨約會...咁樣就等同於拍散拖喎, 我死都記住佢呢番說話, 倘若佢同個女仔單獨約會死得啦佢哈哈哈! 再者, 佢地在酒吧上識既咪又係D酒肉朋友, 5通真人係摸住酒杯底談心咩?一陣又話D咩失意時飲大兩杯又攪埋D不清不楚既關係最煩呢D呀, 所以5鍾意咪直情同佢講係呀我5LIKE呀咁你係咪仲要去做呀>"<

翡翠宮

YES
原帖由 kwan1981 於 09-4-15 13:57 發表

禁止訪問

等待驗證會員

原帖由 kwan1981 於 09-4-15 13:57 發表

me too..................

複式洋房

介意! 介意! 介意! 絶對介意!

現今道德倫落, 男女關係混亂. 男同女都信唔過.

妖精當道, 一街豬八怪都可以有得滾, 你估真係只食唐僧肉?

首頁

尾頁

跳至