想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

9月23號小產左,之後用紅D都係哩個色,又未黎m,究竟幾時先黎呀

男爵府

Carmenyu620 發表於 18-10-24 16:07
9月23號小產左,之後用紅D都係哩個色,又未黎m,究竟幾時先黎呀

小產完未必一個月後就M come~宜家最緊要好好調理身體,多d休息~我第一次小產時好傷心,近2個月後先M到;第二次空心胎,我好快收拾心情當M come+狂訓2星期丶中醫調理,28日後就m come

別墅

laisausau 發表於 18-10-24 19:29
小產完未必一個月後就M come~宜家最緊要好好調理身體,多d休息~我第一次小產時好傷心,近2個月後先M到; ...

其實我都好快接受左,覺得都個天唔俾我一定有佢原因,而發現有左嗰時咁啱屋企有事發生,過個幾月就小產左,我同老公講我可能係最快放低左嘅產婦,不過有時諗返起覺得自己保護唔到bb

男爵府

Carmenyu620 發表於 18-10-24 16:07

我小產過兩次,之後紅d都keep住咁嘅色約個拎兩個月

男爵府

Carmenyu620 發表於 18-10-24 22:28
其實我都好快接受左,覺得都個天唔俾我一定有佢原因,而發現有左嗰時咁啱屋企有事發生,過個幾月就小產左 ...

最緊要照下子宮乾淨曬~早d訓,靜候姨媽,一定好快黎返.我都信每件事一定有要發生嘅原因,小產迫我正視自己,改善身體&生活狀態,運動都多左~試下食補氣補血嘅食物,應該會快dM到

首頁

尾頁

跳至