親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

打算5月份想同幾個family一起去新長隆住2日1夜
邊度訂較平?

男爵府

醒目開學勳章

我O係中旅社WEBSITE訂, $950 狩獵雙人房包早餐. 另外有媽咪報料RMB 888 一晚+2張入場票, 但我搵來搵去都唔知O係邊度訂....

原帖由 Jomei 於 09-4-14 18:35 發表
邊度訂較平?

大宅

包交通嗎?
原帖由 Geni 於 09-4-14 19:27 發表
我O係中旅社WEBSITE訂, $950 狩獵雙人房包早餐. 另外有媽咪報料RMB 888 一晚+2張入場票, 但我搵來搵去都唔知O係邊度訂....

男爵府

原帖由 Jomei 於 09-4-14 18:35 發表
邊度訂較平?

http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=gz5cl

別墅

[quote]原帖由 Geni 於 09-4-14 19:27 發表

booked 16 May hunter room 1038 nett (not sure HKd or 人仔) 包 2 breakfast + 2 tickets to 歡樂世界.

我是直接打電話去 hotel book, then fax the credit card copy to guarantee the booking

複式洋房

我在復活節去完返黎在永安買套票兩日一夜馬戲或機動樂園包早餐約860元,平時星期1至4平一百元,如果新個邊加100蚊.酒店好都光猛,工作人員好好.比長隆酒店個網址你
http://www.chimelonghotel.com/newhotel/chs/index.htm

大宅

中旅話5月1日冇 PACKAGE

公爵府

畀面勳章

回覆 # 的文章

我在517book左2晚 狩獵家庭房, 人仔1088(包hotel/2個大人breakfast/2個大人門票(任選). d工作人員好nice, 新酒店超正.休閒中心有bowling/snooker等玩意.

大宅

包交通工具嗎?
原帖由 TinWanpeople 於 09-4-15 18:26 發表
我在復活節去完返黎在永安買套票兩日一夜馬戲或機動樂園包早餐約860元,平時星期1至4平一百元,如果新個邊加100蚊.酒店好都光猛,工作人員好好.比長隆酒店個網址你
http://www.chimelonghotel.com/newhotel/chs/index.h ...

大宅

早餐是否在白老虎餐廳自助早餐?
另酒店內中餐廳貴唔貴?
原帖由 christina 於 09-4-17 06:58 發表
我在517book左2晚 狩獵家庭房, 人仔1088(包hotel/2個大人breakfast/2個大人門票(任選). d工作人員好nice, 新酒店超正.休閒中心有bowling/snooker等玩意.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係白老虎餐廳,
不過白老虎已轉作獅子,
而白老虎現在係新長隆酒吧.

新長隆有間 彩蝶軒 唔錯,
好多人食.

原帖由 KITTY.WONG 於 09-4-19 13:30 發表
早餐是否在白老虎餐廳自助早餐?
另酒店內中餐廳貴唔貴?

水晶宮

我前日去, 住ロ左1晩, walk in新座狩獵房RMB1020(已包税) - 包彩蝶谷2早餐(自己加小童RMB98/位), 2門票(馬戲 / 水上樂園 / 野生動物園 / 歡樂世界, 任擇其一!)
我地揀ロ左睇大馬戲, 住房對水上樂園, 睇人玩都開心

現在至6月底前, 另一promotion, 舊翼家庭房RMB788, 即廰2張床 + 房2張床(包税) 連2早餐(不包門票).

侯爵府

請問你吔係咪响呢樹 book, 信唔信得過呀...
我想試下 book 唔 book 到 4-30 - 5-01

http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=gz5cl

侯爵府

原帖由 CINDYC 於 09-4-19 21:37 發表
我前日去, 住ロ左1晩, walk in新座狩獵房RMB1020(已包税) - 包彩蝶谷2早餐(自己加小童RMB98/位), 2門票(馬戲 / 水上樂園 / 野生動物園 / 歡樂世界, 任擇其一!)
我地揀ロ左睇大馬戲, 住房對水上樂園, 睇人玩都開心:fu ...

响邊樹 book, 可唔可 以比 d 資料嚟

水晶宮

回覆 # 的文章

front desk

水晶宮

我地即興, 由羅湖過深圳關之後見一櫃枱"廣深鐵路國際旅行社"book rmb1080, 但原来酒店做緊promotion, 直接同酒店book仲平rmb1020.

- 廣深鐵路國際旅行社 : (86-755) 61302666 / 61360543
- 長隆酒店 : (86-20) 84786838
website : http://www.chimelonghotel.com

原帖由 cubixluk 於 09-4-19 21:43 發表

响邊樹 book, 可唔可 以比 d 資料嚟

男爵府

5.1去怕唔怕多大陸人呀
我都想, 但怕同d 大陸人爭

大宅

原帖由 CINDYC 於 09-4-19 21:37 發表
我地揀ロ左睇大馬戲, 住房對水上樂園, 睇人玩都開心:fu ...

早餐為何不是在白老虎餐廳的自助早餐?

男爵府

住"新"個邊就去番新餐廳.我上個禮拜去玩都一樣.

原帖由 KITTY.WONG 於 09-4-25 10:40 發表

早餐為何不是在白老虎餐廳的自助早餐?

翡翠宮

517唔錯假。。上次報錯價比我都照做。

RMB930(舊翼SUPERIOR 有浴缸)包白老虎餐廳早餐X2,入場券X2。

首頁

尾頁

跳至