親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

洋房

原帖由 Geni 於 09-4-14 19:27 發表
我O係中旅社WEBSITE訂, $950 狩獵雙人房包早餐. 另外有媽咪報料RMB 888 一晚+2張入場票, 但我搵來搵去都唔知O係邊度訂....

http://www.etrip86.com(包稅)
book舊翼標準房RMB888, 房2張床+2早餐+2門票(馬戲 / 水上樂園 / 野生動物園 / 歡樂世界, 任擇其一),仲平過 直接同酒店book酒店做緊promotion直接同酒店book舊翼標準房RMB888仲系要另比15%嘎,

男爵府

原帖由 cubixluk 於 09-4-19 21:42 發表
請問你吔係咪响呢樹 book, 信唔信得過呀...
我想試下 book 唔 book 到 4-30 - 5-01

http://www.517free.com/zh-tw/htl_search2.asp?k=gz5cl

信得過,4月頭BOOK過

大宅

舊翼那兒吃早餐可否看到動物?
另動物圓4小時足夠玩嗎?
原帖由 cnc 於 09-4-25 12:31 發表
住"新"個邊就去番新餐廳.我上個禮拜去玩都一樣.

翡翠宮

原帖由 Mandy2002 於 09-4-26 10:30 發表
那兒吃早餐可否看到動物?
另動物圓足夠玩嗎?

舊翼宜家係獅子同白鶴/鷺?(舊時白老虎紅鶴)

動物園好大下,鍾意嘅玩成日都得!
上次我10點入5點出,
4小時會緊張D。

大宅

好媽媽勳章

馬戲 / 水上樂園 / 野生動物園 / 歡樂世界,任擇其一,咁邊一個好玩D??

大宅

其實我想問下rmb1088新座狩獵房包2張門票2份早餐對番港幣+另買船飛(hkd260)around hkd17xx.

我見康泰新座狩獵房包2張門票2份早餐+2張船飛都係around hkd16xx. 甘係咪應該直接係香港買package?

原帖由 CINDYC 於 09-4-19 21:37 發表
我前日去, 住ロ左1晩, walk in新座狩獵房RMB1020(已包税) - 包彩蝶谷2早餐(自己加小童RMB98/位), 2門票(馬戲 / 水上樂園 / 野生動物園 / 歡樂世界, 任擇其一!)
我地揀ロ左睇大馬戲, 住房對水上樂園, 睇人玩都開心:fu ...

水晶宮

好似差不多, 如果你坐船, 响hk買啦!
Walk in book 狩獵房package RMB1020 (我去果日個rate879) = HK$1160 + HK$520 (2張船飛) = HK$1680.
原帖由 Crystal123 於 09-4-26 18:03 發表
其實我想問下rmb1088新座狩獵房包2張門票2份早餐對番港幣+另買船飛(hkd260)around hkd17xx.

我見康泰新座狩獵房包2張門票2份早餐+2張船飛都係around hkd16xx. 甘係咪應該直接係香港買package?

...

大宅

Thx a lot CINDYC ~!

原帖由 CINDYC 於 09-4-27 10:21 發表
Walk in book 狩獵房package RMB1020 (我去果日個rate879) = HK$1160 + HK$520 (2張船飛) = HK$1680.

大宅

請問有無人知2歲bb洗唔洗買船飛架

大宅

yes, child ticket over 1 years old
原帖由 Crystal123 於 09-4-27 14:05 發表
請問有無人知2歲bb洗唔洗買船飛架

男爵府

醒目開學勳章

If I want to take bus to 新長隆, where can I buy the ticket and how much did it cost per person? Do I need to buy ticket for 2.5 age and 5.5 age kids?

複式洋房

請問長隆由香港去是點樣去的..
有冇媽咪可以教下我.....謝謝~~

另外你地買果d 套票..係咪剩係for大人
如果我的兒女...4yrs & 7yrs 要另外買票嗎?
房間又是否可以給他們入住??

男爵府

你可去以下地點睇睇:
1.中旅社
2.永東旅行社
3.永安、康泰.....等
都有套票買(包酒店,車票,早餐,入場票)
可以打電話問詳情.梗有一種岩你.

原帖由 tsoi 於 09-4-27 20:21 發表
請問長隆由香港去是點樣去的..
有冇媽咪可以教下我.....謝謝~~

另外你地買果d 套票..係咪剩係for大人
如果我的兒女...4yrs & 7yrs 要另外買票嗎?
房間又是否可以給他們入住??
...

大宅

這個 517 網 是網上俾錢, 定去到酒店先俾錢? 安全 ^^
原帖由 wing~ 於 09-4-25 18:20 發表

信得過,4月頭BOOK過

大宅

Thx a lot~

原帖由 matthew_mama 於 09-4-27 14:26 發表
yes, child ticket over 1 years old

男爵府

原帖由 jsmleetse 於 09-4-28 12:41 發表
這個 517 網 是網上俾錢, 定去到酒店先俾錢? 安全 ^^
到左酒店先俾錢

子爵府

回覆 # 的文章

我上次同(中美旅業)訂票,23681610在尖沙咀.你打去問下啦.

侯爵府

畀面勳章

what is a family room?  thanks

男爵府

舊長隆 - 一張雙人床加兩張單人床.
新長隆 - 一張雙人床加一張上下格床.

原帖由 daisy17772 於 09-4-29 02:01 發表
what is a family room? thanks

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 CINDYC 於 09-4-27 10:21 發表

是否在中旅買 ?
在哪裡上船 ?

首頁

尾頁

跳至