懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我仔已18個月大,回想自己坐月的一個月,簡真係癲咗! 陪月比說話我聽,99和我媽不和,老公又同我媽唔啱,我冇奶,每日好似打仗咁湊b,乜都唔識,我好似變咗一個癲婆。。。每次諗返果段日子,都好想喊。。。

男爵府

啦啦隊 發表於 18-11-1 21:46
我仔已18個月大,回想自己坐月的一個月,簡真係癲咗! 陪月比說話我聽,99和我媽不和,老公又同我媽唔啱,我 ...

但點解過左18個月 你為乜事仲想喊

大宅

koalalee88 發表於 18-11-1 21:55
但點解過左18個月 你為乜事仲想喊

諗返起果段日子,覺得自己好辛苦,仲係好嬲c6安排得好差,冇好好照顧我

水晶宮

我仔已18個月大,回想自己坐月的一個月,簡真係癲咗! 陪月比說話我聽,99和我媽不和,老公又同我媽唔啱,我 ...

過去了,咁差都捱過,應該讚讚自己好叻

如果仲唔開心,就要搵人傾下。

別墅

唔好太執著,要明白先生同自己係第一次做爸爸媽咪乜都唔識就算錯了也情有可原,至於不和!?亦很正常畢竟以前無真正接觸過點知咩人?以後能好點就是安慰!
起碼已經歲半啦都會過去嘅,唔好回頭睇要向前望。

大宅

Vickylxt 發表於 18-11-3 03:10
唔好太執著,要明白先生同自己係第一次做爸爸媽咪乜都唔識就算錯了也情有可原,至於不和!?亦很正常畢竟 ...

我也在學習向前望。但果段經歷好深刻,心裏的傷痕好難癒合。其實在我大肚時,我發現c6有外遇,所以唔單止係坐月時的經歷,仲包含咗過去呢個不可磨滅的傷害。

別墅

啦啦隊 發表於 18-11-5 20:29
我也在學習向前望。但果段經歷好深刻,心裏的傷痕好難癒合。其實在我大肚時,我發現c6有外遇,所以唔單止 ...

呢個才是最大的傷痛啊「外遇」,係一條難以跨越嘅坑,但如果你成日諗住搞到自己好壓抑又會好辛苦,我怕你抑鬱乾脆同C6攤開黎講下傾下一齊面對。唔好乜都收埋承受,你要明白距係要同你過一世嘅人

首頁

尾頁

跳至