自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

因為d店舖開始派哂啦-.-"
仲有$600/400張果度已經放左出去...仲要蝕左...比d人壓到400蚊400張...笨左...嗚......................早知留反自己用...唉...~

子爵府

原帖由 duckcat 於 09-4-19 01:05 發表
仲有$600/400張果度已經放左出去...仲要蝕左...比d人壓到400蚊400張...笨左...嗚......................早知留反自己用...唉...~

賣o左出去??
唔知個買家係唔係收到風呢??

$1張賣出
即$134就可換一張迪士尼飛...............
呢個買家就發喇...........你就.........

8 o下問句請問你點解會有o甘多咭架??
買野都買唔到o甘多啦.......

大宅

原帖由 abu_cheung 於 09-4-19 02:51 發表

賣o左出去??
唔知個買家係唔係收到風呢??

$1張賣出
即$134就可換一張迪士尼飛...............
呢個買家就發喇...........你就.........

8 o下問句請問你點解會有o甘多咭架??
買野都買唔到o甘多啦....... ...

all,
唔知大家有無留意,有d mtr 內的店舖係唔會主動派積分咭俾顧客。我老公試過去買蛋糕,可以有3張,個sales無俾我老公,咁我老公咪問佢攞囉,個sales仲扮唔知tim!
另一次我自己去買西餅,我見在我之前的婆婆用餅咭換一打西餅,理應都有一張,但個sales又係無俾。到我買時,佢又係無俾我,我問佢,佢才俾我。咁樣推斷,就可以解釋點解有人可以大量出售呢d積分咭呀!
我自己就覺得吉野家同東海堂都好好,會主動派咭及解釋d咭點用,另外o個間大型連鎖西餅店就......

子爵府

原帖由 恩禧媽 於 09-4-19 15:36 發表

all,
唔知大家有無留意,有d mtr 內的店舖係唔會主動派積分咭俾顧客。我老公試過去買蛋糕,可以有3張,個sales無俾我老公,咁我老公咪問佢攞囉,個sales仲扮唔知tim!
另一次我自己去買西餅,我見在我之前的婆婆用餅咭換一打西餅 ...

明白了..................又係喎 你地唔講我都唔知有咭派添架!!

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 honglee 於 09-4-17 15:48 發表
我都係呀, 3月尾至走去換咗12張$10咋!

Me too la

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我又係之前換哂10元現金卷~

男爵府

原帖由 angelfan07 於 09-4-22 11:05 發表
我又係之前換哂10元現金卷~

我都係!

複式洋房

原帖由 duckcat 於 09-4-19 01:05 發表

派哂? 我覺得冇可能囉! 個優惠玩到6月尾架! 如果暫時冇貨都應該可以憑單之後補番, 7仔以前間唔中都會有咁既情況! 總知唔好俾人呃呀! 我自己而家有四十幾張咭, 其中80%以上都係要我提佢先俾架!

首頁

尾頁

跳至