網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我用瘋狂,啱啱睇物流件貨送左去一個叫"遠程倉儲"地方簽收,再睇其他快遞公司都係送去呢間簽,連之前D集運都係送過去,上網睇係咩東東,係一間叫"深圳市前海遠程供應鏈有限公司",佢係同香港部份集運合作,D件全部送哂過去再打包發到香港,咁即係話,香港私集係大陸唔會再有貨倉?D件唔再經香港私集出貨?係咪應該咁理解

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

係咪爆左倉做唔切放d貨俾第三方幫手運?可能外判一次半次等d貨快d走啫!

男爵府

竇漪房 發表於 18-11-21 10:23
係咪爆左倉做唔切放d貨俾第三方幫手運?可能外判一次半次等d貨快d走啫!
...

如果因為爆倉,咁私集咪要通知哂所有大陸快遞送去果度?而且我係十月中買D野都係送去果度,因為雙十一爆倉先送過去可能性不大
而且最近幾次收貨時間早左好多,平日要五點後先有通知,而家二點零就有,我都覺得奇怪,咁早就通知可以攞貨,轉性

大宅

cc4321 發表於 18-11-21 10:11
我用瘋狂,啱啱睇物流件貨送左去一個叫"遠程倉儲"地方簽收,再睇其他快遞公司都係送去呢間簽,連之前D集運都係 ...

遠程其實名下有十幾間快遞公司架!有瘋狂,山雞,小雞,晉代等等!
佢哋响大陸叫依啲名!之後就由遠程group埋送落香港!佢哋係合作型式咁做

首頁

尾頁

跳至