跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇9月16日出世嘅小朋友呀? 希望可以搵到同年同月同日出世嘅.....BB 一齊玩會好開心呀...

快D入嚟傾吓啦......

子爵府

睛靈勳章

KoB & KoB Ma :

我個細佬Be都是9月16日出生的。

一齊玩 ~ 好呀好呀 !

elmo520elmo

男爵府

hi, KoBma, you remember Kayton? 佢都係916出世架 8)

大宅

Hi Vivan,

我記得....我地每月都有GATHERING...一定記得嘅....HAHA

我地睇吓...仲有冇多D 都係916 BB可以一齊玩....如果出嚟玩都應該幾得意....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-17 21:42 發表
hi, KoBma, you remember Kayton? 佢都係916出世架 8)

大宅

終於搵到有同年同月同日嘅BB 啦, 如果我地可以2歲時一齊開生日會都應該幾開心...

原帖由 elmo520elmo 於 09-4-17 14:33 發表
KoB & KoB Ma :

我個細佬Be都是9月16日出生的。

一齊玩 ~ 好呀好呀 !

elmo520elmo

侯爵府

睛靈勳章

KoB媽 ,

仲有我卓茵豬囡都係9月16日架!

大宅

我記得你呀......上年一歲生日你好似無去....

原帖由 Meisuen 於 09-4-21 22:46 發表
KoB媽 ,

仲有我卓茵豬囡都係9月16日架!

男爵府

KoBma, 上年一歲生日 PARTY 主力係 Meisuen 攪ga

原帖由 KoB媽 於 09-4-22 12:56 發表
我記得你呀......上年一歲生日你好似無去....

大宅

我都知道 Meisuen 係有參加幫手做run down, 咁佢有冇去party 呀....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-22 15:01 發表
KoBma, 上年一歲生日 PARTY 主力係 Meisuen 攪ga

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

My b Raze is also 0916 ga..We live in N.T. north area..nice to meet u all...

大宅

原帖由 MSChow 於 09-4-25 13:40 發表
My b Raze is also 0916 ga..We live in N.T. north area..nice to meet u all...

咁啱既,我個fd佢仔仔都係0916出世架,佢都係住N.T. North架! 而我仔仔就細你地1日係0917,我都係住N.T. North架!

大宅

Hi Raze,

KoB 住 tuen mun 呀, 你呢N.T north 邊到呀....

原帖由 MSChow 於 09-4-25 13:40 發表

大宅

0917都可以一齊玩呀....你地BB 依家有冇返Playgroup 呀?

原帖由 芒果布丁 於 09-4-25 23:24 發表

咁啱既,我個fd佢仔仔都係0916出世架,佢都係住N.T. North架! 而我仔仔就細你地1日係0917,我都係住N.T. North架!

男爵府

of cos, of cos, 佢o米 main MC o羅
原帖由 KoB媽 於 09-4-24 13:42 發表
我都知道 Meisuen 係有參加幫手做run down, 咁佢有冇去party 呀....

大宅

我無記錯mc 叫 shirely.....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-27 00:38 發表
of cos, of cos, 佢o米 main MC o羅

男爵府

anyway, KoB ma, there were a couple of MC (4-5位,輪流), including me, just want to say, Meisuen was the main one....
原帖由 KoB媽 於 09-4-27 13:25 發表
我無記錯mc 叫 shirely.....

大宅

今年兩歲生日會都好似好靜咁...上年都真係幾開心呀, 依家BB 識行到時仲可以走就走去一定會好開心....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-27 14:46 發表
anyway, KoB ma, there were a couple of MC (4-5位,輪流), including me, just want to say, Meisuen was the main one....

侯爵府

睛靈勳章

KOB媽,
HI 上年1歲生日會個MC咪係我囉

我尼幾日好忙呀, 我亞媽入左醫院深切治療, 而且又要同囡囡interview 幼兒園, 又要睇大仔功課, 所以冇上黎.

我住小西灣架. 得閒約出黎吹下水啦. 妳地間左幼兒園未呀? 我 in 左迦南同康傑, 等緊消息.

原帖由 KoB媽 於 09-4-27 23:41 發表
今年兩歲生日會都好似好靜咁...上年都真係幾開心呀, 依家BB 識行到時仲可以走就走去一定會好開心....

大宅

你媽媽無事嗎...唔好咁擔心~~希望快d 可以出院

我都想搵個機會可以同年同月同日bb 一齊聚一聚, 一定好開心...

KoB 都搵咗 n1 啦...保良局, 9月就返學喇~~

原帖由 Meisuen 於 09-4-28 10:15 發表
KOB媽,
HI 上年1歲生日會個MC咪係我囉

我尼幾日好忙呀, 我亞媽入左醫院深切治療, 而且又要同囡囡interview 幼兒園, 又要睇大仔功課, 所以冇上黎.

我住小西灣架. 得閒約出黎吹下水啦. 妳地間左幼兒園未呀? ...

侯爵府

睛靈勳章

KOB,
有心啦, 但我媽都幾大獲, 星期五仲要再做手術

我想同豬囡攪2歲生日會.

原帖由 KoB媽 於 09-4-28 13:17 發表
你媽媽無事嗎...唔好咁擔心~~希望快d 可以出院

我都想搵個機會可以同年同月同日bb 一齊聚一聚, 一定好開心...

KoB 都搵咗 n1 啦...保良局, 9月就返學喇~~

...

首頁

尾頁

跳至