跳至

首頁

尾頁

大宅

我都想...你有咩 idea~~

原帖由 Meisuen 於 09-5-5 23:15 發表
KOB,
有心啦, 但我媽都幾大獲, 星期五仲要再做手術

我想同豬囡攪2歲生日會.

侯爵府

睛靈勳章

KOB,

我想幫豬女攪小型生日會, 想港島區, 妳有冇興趣JOIN? 我SUGGEST 宏基國際賓館 TEA BUFFET $88/人, 有CAKE 送, 仲有BOUNCING CASTLE. 另銅鑼灣紀律部隊會所 $55-65/人.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 芒果布丁 於 09-4-25 23:24 發表

咁啱既,我個fd佢仔仔都係0916出世架,佢都係住N.T. North架! 而我仔仔就細你地1日係0917,我都係住N.T. North架!

u live in N.T. north too??...maybe us three can arrange to meet or do activities together...

男爵府

Hi KoB,

I live in sheung shui with my parents and my newborn bro (nearly 3 months old)...nice to meet u

Raze

原帖由 KoB媽 於 09-4-26 23:46 發表
Hi Raze,

KoB 住 tuen mun 呀, 你呢N.T north 邊到呀....

大宅

Hi Raze,

恭喜晒!! 咁快小b 已經3 mths 啦....KoB 住屯門呀~~

我係在職mami, 你呢?? 有冇帶bb 去玩playgroup 呀?

原帖由 MSChow 於 09-5-7 17:42 發表
Hi KoB,

I live in sheung shui with my parents and my newborn bro (nearly 3 months old)...nice to meet u

Raze

大宅

好呀好呀~~如果0916 bb 一齊開一個小型生日會一定好得意..haha, 我都諗住 12or13/9 會同KoB 開生日會...但係地方就諗近??

any idea...

原帖由 Meisuen 於 09-5-6 15:20 發表
KOB,

我想幫豬女攪小型生日會, 想港島區, 妳有冇興趣JOIN? 我SUGGEST 宏基國際賓館 TEA BUFFET $88/人, 有CAKE 送, 仲有BOUNCING CASTLE. 另銅鑼灣紀律部隊會所 $55-65/人. ...

男爵府

Hi KoB Ma,

As i m full time mammi, need to take care 2 babies so i havent got time for playgroup...

will u consider a bro/ sis for KoB??...and does KoB goes to playgroup?

原帖由 KoB媽 於 09-5-8 12:43 發表
Hi Raze,

恭喜晒!! 咁快小b 已經3 mths 啦....KoB 住屯門呀~~

我係在職mami, 你呢?? 有冇帶bb 去玩playgroup 呀?

大宅

係呀, KoB 係bb 囡....8個月時我已經比佢返playgroup 玩啦....一聽到 music 就勁開心~~

原帖由 MSChow 於 09-5-9 22:43 發表
Hi KoB Ma,

As i m full time mammi, need to take care 2 babies so i havent got time for playgroup...

will u consider a bro/ sis for KoB??...and does KoB goes to playgroup?

侯爵府

睛靈勳章

妳地有冇 JOIN 兩歲生日會呀? 到時可以一齊照下相LU!

大宅

到時我地一定要記住影番張靚相...到佢地大個睇番一定好得意..

原帖由 Meisuen 於 09-6-1 20:43 發表
妳地有冇 JOIN 兩歲生日會呀? 到時可以一齊照下相LU!

大宅

原帖由 KoB媽 於 09-4-26 23:48 發表
0917都可以一齊玩呀....你地BB 依家有冇返Playgroup 呀?

太耐無入黎依家先覆到你...
我bb無返playgroup呀,不過近排覺得佢越黎越細膽,去公園見到d細過佢既小朋友佢都唔夠膽同人玩,睇黎要比佢同多d小朋友玩先得啦!

大宅

原帖由 MSChow 於 09-5-7 17:39 發表

u live in N.T. north too??...maybe us three can arrange to meet or do activities together...

我同我個fd都係住fanling架! 我係全職媽媽但我fd要返工,等佢放假我地幾個b一齊出黎玩吖!

男爵府

原帖由 芒果布丁 於 09-6-15 18:13 發表

我同我個fd都係住fanling架! 我係全職媽媽但我fd要返工,等佢放假我地幾個b一齊出黎玩吖!

ho r......i m free most of the time...especially mon-fri....Raze would love to make more new fds....

侯爵府

睛靈勳章

妳地就好啦住咁近!

原帖由 MSChow 於 09-6-15 21:05 發表

ho r......i m free most of the time...especially mon-fri....Raze would love to make more new fds....

男爵府

hehe....u live so far away from us....but if u come near by u are welcome to join us too...

大宅

好呀, 我幾時可以一齊去公園玩吓...邊個公園好呢, 我住 tuen mun 呀

KoB媽就相反, 佢都不知唔知羞, 周圍同人SAID "HELLO">>

原帖由 芒果布丁 於 09-6-15 18:09 發表

太耐無入黎依家先覆到你...
我bb無返playgroup呀,不過近排覺得佢越黎越細膽,去公園見到d細過佢既小朋友佢都唔夠膽同人玩,睇黎要比佢同多d小朋友玩先得啦! ...

大宅

原帖由 MSChow 於 09-6-15 21:05 發表

我又係星期一至五最得閒,平時做晒d家務都無咩野做,得閒我地可以約閒日出黎玩吖!

大宅

原帖由 KoB媽 於 09-6-19 14:11 發表
好呀, 我幾時可以一齊去公園玩吓...邊個公園好呢, 我住 tuen mun 呀

KoB媽就相反, 佢都不知唔知羞, 周圍同人SAID "HELLO">>

我都唔知點解佢會越大越膽小既?! 佢又係獨仔,可能真係少接觸小朋友呀!

你係全職媽媽定在職媽媽呀?

男爵府

原帖由 芒果布丁 於 09-6-19 19:30 發表

我又係星期一至五最得閒,平時做晒d家務都無咩野做,得閒我地可以約閒日出黎玩吖!

will u b free on mon-fri around 2-5 pm...i can meet up at fanling train station, any of ur mammi fds interest in joining too?

男爵府

原帖由 KoB媽 於 09-6-19 14:11 發表

koB ma..will u be able to join?? we r far away from u??

首頁

尾頁

跳至