自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

執屋搵番出嚟,原來我阿爸同鄧光榮係中學同學

小可愛11    發表於 18-12-7 17:05

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

珍藏

珍珠宮

環保接龍勳章

召藥師 發表於 18-12-7 16:40

新法仔

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

水晶宮

睇錯咗鄧係你爸,仲想話咁靚仔添

Mnbvcxdsa    發表於 18-12-8 11:47
FJmom    發表於 18-12-8 01:43
toffeechoco    發表於 18-12-7 17:01
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

bmuimami 發表於 18-12-7 16:44
睇錯咗鄧係你爸,仲想話咁靚仔添

我爸都唔差嘅,但一定冇鄧光榮咁靚仔
盡我一己之力,發放正能量!

子爵府

回覆樓主:

53年前,新法校刊?
好有紀念價值
新法係咪咗?

水晶宮

召藥師 發表於 18-12-7 16:45
我爸都唔差嘅,但一定冇鄧光榮咁靚仔

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

超級版主

bbq2006 發表於 18-12-7 16:46
53年前,新法校刊?
好有紀念價值
新法係咪咗?

應該係畢業紀念冊

冇留意有冇執到,我只記得以前讀書時幾羨慕佢哋女學生著水手服

大宅

新法書院女生水手服好靚!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

鄧生真係幾有型

jpwy    發表於 18-12-7 23:35
放下自在

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

新法書院

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

好珍貴呀, 你一定要好好收藏!謝謝分享

已刪除用户

大宅

回覆樓主:

一入來 仲想话你爸咁似鄧光榮,原來係同學

超級版主

xl_bigbig_b 發表於 18-12-7 17:04
一入來 仲想话你爸咁似鄧光榮,原來係同學

傻啦,我點敢貼我爸張相,始終有機會有人識佢(佢以前教書嘅)
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

好靚仔,但個樣咁老成既。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至