自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友報咗團25號出發去泰國,今日先通知話唔成團.旅行社只可以講話轉其他團or團費一年內可以用,我朋友梗係唔得啦,佢好難至攞到假,想知道如果團費轉用自由行唔知得唔得?
我家有兩隻大烏龜

大宅

原帖由 chrisunkub 於 09-4-20 23:57 發表
朋友報咗團25號出發去泰國,今日先通知話唔成團.旅行社只可以講話轉其他團or團費一年內可以用,我朋友梗係唔得啦,佢好難至攞到假,想知道如果團費轉用自由行唔知得唔得? ...
泰國個面好亂,去第到玩好過1a
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-144212-action-spacelist-type-blog

為健康請不要再吃大量農藥的大陸菜

大宅

原帖由 好姐有機菜 於 09-4-21 00:06 發表
泰國個面好亂,去第到玩好過1a

旅行社就係咁樣答,之前又話冇問題而家又轉呔,我朋友而家兩頭唔到岸,佢剩係想轉自由行又唔知比唔比.
有冇媽咪知道可以幫我?謝謝.
我家有兩隻大烏龜

男爵府

我跟"永安"本來14/4出發去曼谷,但除消左,可去羅番全數cash voucher半年有效,可用作比朋友用、跟團、買機票、自由行.

原帖由 chrisunkub 於 09-4-20 23:57 發表
朋友報咗團25號出發去泰國,今日先通知話唔成團.旅行社只可以講話轉其他團or團費一年內可以用,我朋友梗係唔得啦,佢好難至攞到假,想知道如果團費轉用自由行唔知得唔得? ...

子爵府

我剛剛去完,12號去16號返!
住市中心個邊一d都唔亂~
只係頭兩日冇商場行!
我住四面佛附近,好安全,冇乜人又冇乜車!
好彩有帶手提電腦咋~
唔上網都唔知香港新聞講到甘誇張!
屋企個個親人朋友,又打電話黎或電郵問我安唔安全?

自由行要留意有冇WIFI免費無限上網!如冇問埋點收費~
而家去泰國唔係問題,但最好拎電腦!
唔拎電腦都必定拎sim card!
你唔用漫遊飛線都可以俾定當地手提俾家人方便聯絡!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

首頁

尾頁

跳至