美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無refill??[

quote]原帖由 ladybeauty 於 09-5-6 15:46 發表

我之前用緊 Koji 33mm覺得一般,但一路都買唔到 Koji 38mm, 早排去 Canmake 買嘢發現佢地有個38mm睫毛夾買$64 Made in Taiwan,但夾出嚟效果唔錯 [/quote]
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

之前係尖沙咀Citysuper買, 今天去左取要HK$125.

民房

原帖由 puipuiqueen 於 09-5-6 16:32 發表
有無refill??[

quote]原帖由 ladybeauty 於 09-5-6 15:46 發表 http://forum.baby-kingdom.com/images/common/back.gif

我之前用緊 Koji 33mm覺得一般,但一路都買唔到 Koji 38mm, 早排去 Canmake 買嘢發現佢地有個 ...

大宅

畀面勳章

睇左咁耐, 今日終於係新城市廣場sasa買左最後一個, $118, 我有vip 95折 $112.1, 轉頭見 citysuper都有最後一個, 不過要 $125...
買完好心急即試, 真係好貼, 我用開shiseido以為已經好好, 點知呢個更正, 佢會成為我嘅新寵, shiseido要打入冷宮啦

大宅

呢隻幾好用,但冇想像中咁好,but at least better than the one (Shiseido) I am using right now

別墅

琴日係九龍灣sasa 買左...好似係最後一個...
$118一個睫毛夾對我黎講...我覺得好貴呀...
因為我本身用緊Shiseido都覺得ok唔錯~~
不過我又見大家都講到好好咁...
抱有好大期望~~所以都買左黎試下....

今日試左...我覺得同Shiseido無咩大分別...
有d失望~~唔知係唔係唔識用呢...

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我覺得ok wor, 我$118個隻有買, 另1隻koji no.60都有買~ 其實我覺得no.60都ok架啦, 比$118夾得更好, 但$118個款就long lasting d, 我到 next day, d 睫毛都係曲曲地咁既~

$118 一個睫毛夾係好貴呀! 不過買左唔洗電眼睫毛, 咁條數又唔同計法囉

大宅

我早陣子買左個34mm的, 唔知係咪我始終唔係好識夾呢~ 我一係夾到頭夾唔到尾, 一係夾到尾夾唔到頭...
唔通真係要再俾百幾銀去買個38mm?!

大宅

你係唔係大眼妹

原帖由 joe33 於 09-5-8 15:46 發表
我早陣子買左個34mm的, 唔知係咪我始終唔係好識夾呢~ 我一係夾到頭夾唔到尾, 一係夾到尾夾唔到頭...
唔通真係要再俾百幾銀去買個38mm?!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

原帖由 puipuiqueen 於 09-5-8 16:00 發表
你係唔係大眼妹

乜同大眼有關咩?我都算係大眼,而家試咗兩次,第一次我o係前面提過,夾到甩咗幾條睫毛。而第二次我就細力d,咁睫毛就冇甩嘞!但夾o黎夾去都覺得好難夾得晒,尤其眼頭,總之效果冇你地咁好啦!

子爵府

今天行過新港中心的莎莎,見到有得賣$118嗰隻,見各位姊妹都讚好用,即時入貨買隻玩玩....
如各位想買,可以去新港中心的莎莎看看,我見仲有3-4隻係度..

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

旺角西洋菜街間SASA都仲有幾個~

大宅

我今日都買咗個, 即刻夾. 但係眼尾個位置都係夾唔撓.
請問點樣先會夾到.

禁止訪問

大宅

原帖由 pakchunmama 於 8-5-2009 10:53 PM 發表

乜同大眼有關咩?我都算係大眼,而家試咗兩次,第一次我o係前面提過,夾到甩咗幾條睫毛。而第二次我就細力d,咁睫毛就冇甩嘞!但夾o黎夾去都覺得好難夾得晒,尤其眼頭,總之效果冇你地咁好啦! ...

睇嚟都有其他人同我一樣夾得無人講咁好喎~~
但其實我覺得佢比起我之前用d雜嘜已經好好多的了, 但始終, "夾到頭時夾唔到尾"... 我唔夾十分大眼, 放個夾走去眼度, 都叫夠"長"o架~

別墅

今日lunch响中環sasa買左個,上網又bid左一個(未收到貨)。有冇sister買唔到呢?我可以樣一個出嚟。

禁止訪問

複式洋房

我都想買呀

大宅

前天在荷里活廣場 (鑽石山) SA SA 買左, OK AR! 我見到仲有一個.

男爵府

no啦,唔係呢款
呢款喺莎莎賣唔知$3x定$5x咋~~
原帖由 堯堯豬媽 於 09-5-15 10:23 發表
岩岩睇開野,見到呢度有得買,唔知係咪你都講$118果隻呢?呢度買$67
http://www.adambeauty.com/showitem.php?itemtype=detail&itemid=4972915004601&brandid=33&language=&agentid=64&productid=1

...

首頁

尾頁

跳至