跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Venue : PC Club
Date : 31-5-2009
Time : 1400-1700

暫時報名有 :

PAT : 2 A + 1 C (cfmed 2a + 1c)
Bebeyan : 1or2A+1C
cscli : 2A + 1C + 1B
monkichi: 2A + 1C + 1B (confirmed)
homom: 1A + 1C (confirmed)
hermes mami : 1A + 1C (confirmed)
mirandasuper: 1 or 2A+ 2C
minna: 2A +1C
chanchanchan 1or2A+1C
灝霖mama : 2A +2C
heiheima : 1A+1C or 2A+2C
dinosaur : ??

複式洋房

原帖由 bebeyan 於 09-4-24 00:04 發表
工作分配 : (mami 可以幫手的話, 麻煩自己填寫)
book 場 & 食物: cscli
生日禮物包 : cscli
訂蛋糕 : pat (要睇人數后再cfm磅數)
攝影 :
主持 :
提議遊戲 :
帶生日 & 兒歌 CD : Hermes 可以帶兒歌CD, 但冇生日歌??
計數 :
聯絡人 : cscli / pat / beb ...

複式洋房

各位媽咪,
唔好意思,Hermes由星期五開發燒到現在都未正式退燒(燒下退下咁),所以真係唔好意思,Hermes唔可以參加明天生日會. Sorry....
另有關$,我已打了電話比皓皓媽咪佢會幫忙我代付的.

複式洋房

原帖由 pat614 於 09-5-31 20:47 發表
hi

hermes退左燒未呀 ? 近期d菌好勁, 要小心d呀, 重有homom拎左d小禮物比hermes希望佢鐘意同早d好番啦

pat614,
多謝關心,好彩Hermes 琴日朝都開始冇發燒,不過我見仔仔剛剛好d,都怕仔仔會傳染比人,所以都係唔比仔仔參加生日會,今日仔仔都有返學,因為仔仔話好悶好想返學.因為仔仔係婆婆家好悶.不過我要仔仔帶口罩先可以返學.

複式洋房

原帖由 pat614 於 09-5-31 20:47 發表
hi

hermes退左燒未呀 ? 近期d菌好勁, 要小心d呀, 重有homom拎左d小禮物比hermes希望佢鐘意同早d好番啦

pat614,
咁遲先回覆唔好意思, d禮物收到,Hermes 見到好開心,
Hermes 好返晒. 真係好開心冇去到都有咁多禮物. thanks

首頁

尾頁

跳至