跳至

首頁

尾頁

大宅

Venue : PC Club
Date : 31-5-2009
Time : 1400-1700

暫時報名有 :

PAT : 2 A + 1 C (cfmed 2a + 1c)
Bebeyan : 1or2A+1C
cscli : 2A + 1C + 1B
monkichi: 2A + 1C + 1B (confirmed)
homom: 1A + 1C (confirmed)
hermes mami : 1A + 1C
mirandasuper: 1 or 2A+ 2C
minna: 2A +1C
chanchanchan 1or2A+1C
灝霖mama : 2A +2C
heiheima : 1A+1C or 2A+2C
dinosaur : ??

大宅

原帖由 heiheima咪 於 09-4-28 16:11 發表
每個小朋友要帶50粒, 兩個小朋友就要100粒.

50粒?! 唔好啩! 我唔比 hoho 食咁多糖o架喎, 同上年咁每人執到十幾粒差唔多囉, 唔係我就好頭痕...

大宅

原帖由 cscli 於 09-4-28 22:41 發表

pat,

無生日歌, 咁到時你唱啦, 我幫你book 左microphone, 哈哈哈 !!

贊成!!

大宅

monkichi,

我家好似有幾頂生日帽, 但唔係好肯定保存得好唔好, 我下週一再來confirm.

pat,

前天替hoho選生日蛋糕返學校, 見到以下餅店有折扣: 聖安娜~恒生卡8折、美心~渣打卡8折、東海堂~匯豐卡8折.

heima,

雖然帶糖方便d, 不過我都係唔想帶咁多糖, 部分用小文具代替. 喂喂... 上年又話整隻紀念cd o既? 又到生日會, 忽然諗起呢件事

大宅

monkichi,

check 過有2頂"一個圈的皇冠", 另外2頂係上年0405生日會留下來o既(一個pooh, 一個clown)

heima,

原來係咁, 我以為你太忙唔得閒.

大宅

monkichi,

我原本都想問你, 但剛巧你同天天去左toilet, 之後我見到天天就掛住同佢玩, 唔記得左問, 唔係就唔駛你拿來拿去... 真係好想食...

我無facebook, 你整好pm條link比我啦, thanks.

heima,
你比我d野我睇左啦, 好快呀, 好似睇閃咭咁.
你真係好心機, 唔該晒你呀.

首頁

尾頁

跳至