跳至

首頁
34567...8

尾頁

別墅

回覆 1# pigpig 的文章

Pigpig,
Nice to meet you.
女女大個了,可 o親 佢返左校照顧個細b lor! 佢功課忙ma? traditional or international sch?

別墅

回覆 1# pigpig 的文章

Pigpig,
Nice to meet you.
女女大個了,可 o親 佢返左校照顧個細b lor! 佢功課忙ma? traditional or international sch?

大宅

hi, 大家好 我都係第二任mami, 個仔而家就黎4歳 la

大宅

原帖由 allyri 於 09-5-25 16:53 發表
hihi,

我都嚟報到吓先
我大仔3.5 yrs old, 今胎預產期係xmas.

有冇全職媽媽?

hello allyri,
我仔都係3yr3mths, 細過你仔dd, 今胎預產期係20號, 我都當佢係xmas baby 喇, 嘻

依家我都係全職媽媽....

我發覺唔洗返工, 食lunch時間冇咁正常, 真係弊加火...

2子之母

大宅

講起脂肪厚...我陀第一胎時已經係有肚腩果堆, feel 唔到bb "young" 隻手仔腳仔出來, 好想經驗下..haha...

到今胎, 個肚腩仲大過之前, 唉
2子之母

伯爵府

我都黎報到先...我囡囡依家2歲幾...小b既預產期係12月30號...好緊張呀!!!

民房

我都係第二任媽媽, BB12月中出世, 第一個仔仔三歲一個月啦, 好期待BB出世.

別墅

hi winn

Nice to meet u!
我食lunch時間都正常,跟亞b一起食,但e倫食慾不大,除非有辣的食物......

原帖由 winn 於 09-5-26 21:06 發表

hello allyri,
我仔都係3yr3mths, 細過你仔dd, 今胎預產期係20號, 我都當佢係xmas baby 喇, 嘻

依家我都係全職媽媽....

我發覺唔洗返工, 食lunch時間冇咁正常, 真係弊加火... ...

男爵府

醒目開學勳章

hello各位,
我係第三任媽媽,
過左12weeks,
我可以係bk公開啦

男爵府

hi~ 我都係第3任媽媽呀
你小朋友幾大呀?
原帖由 KiNnK 於 09-5-31 00:41 發表
hello各位,
我係第三任媽媽,
過左12weeks,
我可以係bk公開啦

大宅

allyri,
同阿b一齊食都好d, 我仔返左學, 所以我都係一個人食...

辣既食物....想食都唔敢食唔多啦.... 真係橙..

原帖由 allyri 於 09-5-31 00:06 發表
hi winn

我食lunch時間都正常,跟亞b一起食,但e倫食慾不大,除非有辣的食物......
2子之母

複式洋房

我大B而家差唔多1歲...但係細B年尾出世

大宅

畀面勳章

係喎 !食辣胃口好啲噃!

原帖由 allyri 於 09-5-31 00:06 發表
hi winn

大宅

以我記憶中,我0地去開0602既PARTY既時候,我又唔覺你有肚腩,不過我自己就真係大肚腩,如果我唔著大肚裙,人0地都唔知道我有左!

原帖由 winn 於 09-5-26 21:08 發表
講起脂肪厚...我陀第一胎時已經係有肚腩果堆, feel 唔到bb "young" 隻手仔腳仔出來, 好想經驗下..haha...

到今胎, 個肚腩仲大過之前, 唉

別墅

hello~大家好..
依家我年尾30/12做第二任媽咪...
依家大仔3歲多..到左12月生完日無耐.細果個就出世喇^^

大宅

咁多位你好!我都係十二月做第二任媽媽啦!大女叫言言,係0801BB啊!

大宅

wingslaw,

hi, 你個名好似好熟呀, 你仔仔係咪05年4月bb嚟架???
恭喜曬, 大家都係第二任媽咪呀~~~

原帖由 wingslaw 於 09-5-26 11:44 發表
hi, 大家好 我都係第二任mami, 個仔而家就黎4歳 la

大宅

HI, HAPPY-BABY, 多謝你先!大家都咁話LA 我都覺你個名好熟吖, 但我大仔係0508 BB黎喎!! 你本身係0504 BB 媽咪?
原帖由 HAPPY-BABY 於 09-6-9 00:05 發表
wingslaw,

hi, 你個名好似好熟呀, 你仔仔係咪05年4月bb嚟架???
恭喜曬, 大家都係第二任媽咪呀~~~

大宅

原帖由 HEIHEI(emily82) 於 09-6-8 17:16 發表
以我記憶中,我0地去開0602既PARTY既時候,我又唔覺你有肚腩,不過我自己就真係大肚腩,如果我唔著大肚裙,人0地都唔知道我有左!

咦?!你又係12月???呵呵, 乜咁岩呀....
0602party咁久遠既事你都記得...可能你認錯人, 哈哈
2子之母

大宅

wingslaw,

我係0504 bb媽咪呀, 可能我以前拉大隊訂過台灣書, 係咪你有搵我訂過書呀? 不過唔緊要喇, 好開心係度認識你!!!

原帖由 wingslaw 於 09-6-9 12:13 發表
HI, HAPPY-BABY, 多謝你先!大家都咁話LA 我都覺你個名好熟吖, 但我大仔係0508 BB黎喎!! 你本身係0504 BB 媽咪?

首頁
34567...8

尾頁

跳至