跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家好, 我有份參與攪呢次的活動, 雖然好似攪到10%都未有, 但係我地已定地點及日期, 因為要HOLD 位的問題, 所以要大家先比錢。

現在仍有好多單位報名了參加6個月大的BB生日會, 而未入錢, 又未通知究竟是否出席, 不過就快到付款DEADLINE啦, 請各位出席與唔出席的都表示一下, 如最終參加人數太少, 我地可能要改日期及地點。
再重新一次, 所有係WAITING LIST的都可以參加, 因為酒店比我地可以有100~120人, 故此應該可以全部容納到的。
希望大家係呢版比D意見, 盡量將呢個活動攪好啦!

原POST係下面呢個LINK.
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2068297&extra=page%3D1

複式洋房

個0901 6months bday party進度如下:

SPONSOR LIST(但係未confirm, 因為要我地confirm了人數及地點, 才知道final係點)

PampersOK
HuggiesOK
HoneyberrieOK
NUKOK
ChiccoOK
PlayskoolOK
Toys"R"usOK
HeinzOK
MustelaOK
CC 樂OK
Chu ChuOK
MustelaOK
Johnson BabyOK
NestleX
CombiX
FrisoX
B-FreeX
惠氏X
雪印X
美贊臣X
能恩X

2. 原本酒店要我地係4月9日付hk$7500的訂金, 但係我地一路推緊個期, 但係唔知重可以hold住幾耐, 因為我地收到係參加人數遠遠比之前報名的人數少

3. 遊戲方面: 3月尾時, sasakaka應該出了一個守護angel的program, 佢有pm大家你地既angel係那一位mama的, 即係0901mama中, 互相聯系, 每一pair family在party之前自己關懷一下, 聯宜一下, 希望到party出來時唔會太陌生,......不過就唔知大家有無參與過.

4. 其他party細節未出, 因為現在人數比原定有差.

有無其他媽媽可以入來比意見呀?

大宅

2011至尊種植勳章 畀面勳章

在你們的PM 內收到一個信息:

baby b'day party
B'day party info: Hi, 親愛的守護天使,請你好好的看護 : ________

希望大家可以透過這天使遊戲, 比各位MUMMY 可以互相鼓勵支持, 到PARTY 當日, 你們就要找尋對方出來, 然後交換信物。

祝大家母親節快樂!

大宅

畀面勳章

原帖由 sasakaka 於 09-5-7 17:52 發表
在你們的PM 內收到一個信息:

baby b'day party
B'day party info: Hi, 親愛的守護天使,請你好好的看護 : ________

希望大家可以透過這天使遊戲, 比各位MUMMY 可以互相鼓勵支持, 到PARTY 當日, 你們就要找尋對方出 ...
睇返d舊post, 見到呢個天使遊戲, 但我無收過pm wow, 唔通cancel左?

首頁

尾頁

跳至